Wednesday, May 17, 2017

Maksu mengarang cerita thriller psiko

Assalamualaikum

Maksu mengarang cerita thriller psiko tau. Sebab maksu suka sangat menonton movie bercorak thriller.

"Kalau sayang kenapa senyap je?"
Sayang Scarlet, sebuah novel thriller psiko.
#thriller #psiko
#thriller #psiko
#halusinasi #delusi #sakitmental #hantu #bomoh #tipudaya

Kadang-kadang kita sudah menjalani hidup kita dengan sebaik-baiknya. Kita tak kacau orang, kita selalu buat yang terbaik, kita pun bukannya orang yang busy body. Tetapi adakalanya kita tersalah pilih. Naik pilih ini atau nak pilih itu? Pilihan yang salah membuatkan kita berada di tempat yang salah, pada masa yang salah, berhadapan dengan sesuatu yang tidak betul. Pendek kata, semua salah. Benarlah kata orang, hidup ini, terlalu banyak dugaan.

Mengisahkan si blogger Scarlet yang galau akibat gangguan, bukan sahaja dari entiti yang tidak kelihatan di mata kasar, malah juga oleh entiti yang wujud fizikalnya, dan boleh mengakibatkan kecederaan kepada orang lain. Ketahui kisah Scarlet dalam Sayang Scarlet.

Hubungi 017-3347293 untuk pembelian atau email ke ceritakosong@gmail.com.Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2017 Hakcipta Terpelihara.

2 comments:

hailey said...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر