Wednesday, April 27, 2016

Buku Baru

ALHAMDULILLAH. Syukur.

So hari ni SECARA RASMINYA maksu nak letak cover buku baru, bertajuk, Diari Dajal, terbitan CK Publication.
-Mengandungi 7 buah cerpen iaitu 7 buah kisah tentang 7 yang tidak biasa.

Tajuk-tajuk yang disenaraikan adalah
~ Kerja oh kerja 
~ Ada apa dengan guli? 
~ Aku bukan pembunuh 
~ Diari dajal 
~ Dendam atau kebetulan 
~ Cuti, Chalet dan ... 
~ Tuan Tasik.

-Tiada di kedai-kedai buku, tidak akan dijual di PBAKL 2016 di MAEPS, HANYA JUALAN ONLINE (maksu belum nampak cara jualan bentuk lain as yet).

-Maksu nak ambik kesempatan ni untuk mengucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada sekalian pakar yang terlibat dalam pembikinan buku cerita Diari Dajal ini - iaitu pelukis cover, jurusolek cover, tukang paksa mengarang pada suatu masa dahulu, tukang penambah idea, pembaca pruf, jurukomen, tukang baca at early stage, tukang bagi idea tentang layout, tukang bagi idea tentang tajuk (sebelum ni tajuknya lain skit), oh ya, koreografer silat, pencetak yang baik hati lagi memahami situasi saya dan sudah semestinya Yang Paling Tinggi, Allah SWT.

Tanpa izinNYA; maksu - tak reti - mengarang langsung.

-(ramai jugak brainstormers untuk buku ni, Alhamdulillah, i lav uols larva larva).


-Harga RM25 di mana pun anda berada (ikut nilaian matawang), postage boleh pilih nak letak setem saja ker, nak poslaju ker - Semenanjung, Sabah , Sarawak - harga berlainan untuk poslaju dan setem

-untuk pertanyaan, marilah mesej maksu di ceritakosong@gmail.com




HANYA JUALAN ONLINE




Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2016 Hakcipta Terpelihara.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)