Monday, April 6, 2015

MUHIBAH

Berbaik dengan semua, tak kira warna kulit, bangsa, agama. Sayang Scarlet, novel yang mula dikarang pada 2009 ini dan dilancarkan pada April 2014 memang menggalakkan muhibah antara kaum.

#SayangScarlet
#CKPublication


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

Sunday, January 11, 2015

Senarai kedai yang SUDI bekerjasama dengan CK Publication

Terima kasih kepada yang sudi mengizinkan Sayang Scarlet untuk berada di kedai anda. Samada mereka suka atau tau, saya pasrah. Err... tak tahulah nak kata pasrah ke tak. Yang penting, saya cuba. Terima kasih sebab bagi peluang. Selebihnya saya berdoa, semoga Allah murahkan rezeki saya dan semoga syarikat yang ditubuhkan secara bidan terjun ini tidak berkubur di awangan.

heh heh...

So kepada yang mahu beli, sudi beli dan mahu baca dan sudi baca novel Sayang Scarlet, bolehlah ke kedai-kedai yang di nyatakan di senarai. Terima kasih!

Belian online pun boleh, emel je kat ceritakosong@gmail.com

Apatah lagi di awal tahun ni, saya sebenarnya bercadang nak habiskan stok yang ada di rumah. Kepada yang contact via emel, mungkin akan dapat harga diskaun. Sapa tau...? kan.

wink wink



Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.