Thursday, May 15, 2014

Kedai buku yang sudi bekerjasama dengan Mak Su

Selamat petang, assalamualaikum, tentu semua orang tengah sibuk dengan urusan masing-masing kan.

Hari ni tak de cerita apa, just nak kabo, kalau ada pembaca blog ni yang sudi nak beli Sayang Scarlet, marilah cari di kedai-kedai buku ini.

Amir HSH Enterprise
AG-01, Taman Impian Warisan
Batu 18, 43100 Hulu Langat

Kedai Buku Pustaka Pudu
Lot A24, Ground Floor, Pudu Sentral
Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia

D Chief Tomyam Selayang
No 3 jln timur. Selayang pandang

Nazqim Bookstore, No.15, Jalan Sejahtera 1
Taman Nusa Damai,
81700 Pasir Gudang, Johor

Legasi Ilmu Enterprise
37-G, Jalan Seri Mas 1
Taman Seri Mas
43100 Hulu Langat

Perfect Bookstore & Clothes
No. 36-G, Jalan Seri Mas 1
Taman Seri Mas
43100 Hulu Langat

PUSTAKA ARRIS
Level 3-091A & B
Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang
81700 Pasir Gudang Johor

Kedai-Buku.com
KBC Media Global Distributor
No 12, Jalan Angkasa 1B/9  
Bandar Mahkota Banting
42700 Banting, Selangor

PUSTAKA MUNIRAH
KM 1, Jalan Air Putih
24000 Kemaman
Terengganu

Pustaka Mukmin KL Sdn Bhd
141, 143 Jalan Tunku Abdul Rahman
50100 Kuala Lumpur.

Kedai Buku Mak Ali
Kiosk Hijau
Tingkat 2
Metro Point Kajang
43000 Kajang, Selangor

Raasi Enterprise
No. 45, Jalan Negara
Taman Melawati
53100 Kuala Lumpur

MS Book Centre
FM 32 & 33, Ground Floor
Ampang Point Shopping Centre
68000 Ampang, Selangor

Mak su masih lagi call sana call sini untuk berurusniaga. Yelah kaedahnya, dah terbitkan buku, takkan nak biar terperuk bawah katil, ya tak? Kenalah dikeluarkan, agar kalau ada yang tertarik nak baca, boleh terus beli.

Tapi kalau ada di sini nak beli, email lah, bukan mak su nak makan orang pun. tak sedap, kui kui kui
ceritakosong@gmail.com
dok tunggu je ni, kot kot ada orang nak order.

Wassap pun boleh, 0173347293


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

Irfa said...

nazqim pun ada ye
nt sy wasap

Mak Su said...

oo...irfa dok kat pasir gudang ker?

T@sh Sch@ said...

Wahh dh ble wassap plak ni ...

Mak Su said...

T@sh - hehehe

Irfa said...

saya duk sepang
nazqim tu kenal kat blog jugak
leney kan?

Mak Su said...

betul tu, irfa

Hafizul said...

Wahhh banyak gak kedai buku yang sejoin dengan mak su yer..hehe