Friday, April 18, 2014

Yang ditunggu dah sampai



Yang ditunggu tunggu dah tiba. wewwwiiitttt.. Nak kata makan tak kenyang, sendawa banyak kali. Burp burp.

Nak kata tido tak lena, siap berkeroh keroh, kroh kroh.

Tapi yang penting lega. Syukur sebanyak-banyaknya kepada Allah.

Alhamdulillah.

Terima kasih banyak banyak Ya Allah kerana merahmati dan mengizinkan idea dan kenalkan dengan ramai orang yang baik baik agar cita cita ku nak terbitkan Sayang Scarlet ini jadi kenyataan.

Terima kasih kepada suami, pak su, yang sentiasa menyokong dari depan belakang kiri dan kanan.

Terima kasih kepada anak-anak yang sentiasa menyokong ibu.

Okey, now, yang penting, nak check dulu selai selai lepas tu boleh mula masukkan dalam sampul untuk mereka yang memesan pre order. LALALA. Syukur.

Kepada yang berminat nak order, sila emel ke ceritakosong@gmail.com.

Terima kasih kerana sudi baca coretan maksu ni ya... take care.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.