Tuesday, August 27, 2013

Cantik, memang cantik

Selepas menonton The Conjuring, aku jatuh cinta dengan suasana sekitar rumah tu, dengan pond yang tenang, rumah yang luas dan selesa, halaman yang luas - boleh masak lemang, boleh sidai kain banyak banyak.... CUMA. tak mo ada hantu ahli sihir... ouch, jauhkan jauhkan.

Aku memang dah lama mengidam nak ada rumah gaya country / rumah kampung dengan halaman luas saujana tangan memandang (tangan sebab sure banyak kerja nak mengemasnya, macam rumah arwah abah kat kampung kek rombau sanun, luas dan penat nak bersihkan tapi best giler!!!).

Tak nak rumah 2 tingkatlah, nanti penat, sakit lutut. maklumlah, kita dah tua, buat cara tua... vavava

HOWEVER, rumah yang ada loteng nampak romantik pulak ek...

BERANGAN JER NI


* gambar cilok kat google ler, apa lagi. tak berani letak gambar lain, seram. cuma berani letak gambar ni je

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

Monday, August 26, 2013

Seperti paku dengan penukul

bosan jugak menjadi paku ni. kadangkala, teringin menjadi gergaji. kerat jer terus


* gambar cilok kat google

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

Tuesday, August 13, 2013

World peace


bermaaf-maafan.
untuk ketenangan fikiran.
untuk kelegaan.

kata orang lah...

[picture credit to google]

BUT, in one way or another. I do hope that i have delete button, so that i can delete names, persons, memories yang memberikan pengalaman pahit to me.

:'(
:'(
:'(
:'(
:'(

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.