Monday, May 20, 2013

MATILAH KAU

Demi Allah, sesungguhnya aku amat benci kepada orang gedik...... aku harap orang gedik MATI!!!

tercekik!!!

tertelan biji durian

hhmmmmm

well, at least aku tak minta kau mati tertelan kulit durian.

aku still ada simpati, walaupun terhadap orang gedik.



Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

Kniedaz said...

Aduh Mak Su...sampai macam tu sekali ke?

Mak Su said...

yes. kniedaz. i mean it. sakit hati melayan manusia gedik sakit mental. lelaki pulak tu

julietchun said...

tak sangka lelaki pun ada yg gedik ya.

Mak Su said...

julietchun, ada. that's why mereka tu menyakitkan hati. sebab tak cute pun

shasha said...

meh sini saya lempar kulit durian kat muka dia mak su..hihihih

Silbi Abigail said...

org gedik mana makan durian... minta lah tertelan sudu garfu ker.. hahaha..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

la lelaki ker yang gediks tu? pastutlah mak su tercekik biji durian. aduaiii..

semoga mak su sentiasa dilindungi oleh Allah...amin.

zino said...

mengirap betul tu..

kemey said...

hahaha..mesti gediks die da tahap tenuk ni