Tuesday, April 16, 2013

Buat lelaki yang mulut )(&^&*%(*&&%^&!!{"!!!

kesian kat orang lelaki yang guna cara lembut gigi dari lidah, lembik tengkok, lentoq lentoq nak berkomunikasi dengan aku. tak tau nak ludah ke nak apa... certainly they judge me wrongly. dont judge a book by its cover. ya. ingat tu. aku tak tangkap leleh lah kalau kau approach aku macam tu. jijik dibuatnya .. tau tak??

oh ya. dan orang lelaki tak perlu jaga tepi kain orang lah.
orang nak kawin ke tak kawin ke nak beranak ke tak nak beranak ke nak mati ke nak sakit ke nak mampos ke nak kawin sepuluh ke apa ke... 

what ever it is, engkau lelaki buat cara lelaki .

janganlah desperate sangat nak jadi perempuan.

kalau kau teringin sangat nak tukar jantina, lebih baik kau terus bedah diri kau jadi langau.

org lelaki is not supposed to be so busy body and yet, it's norm for them nowadays.

oh ya! in fact, women doesnt have to be very busy body too.

especially on things or destiny that you cant control at all.

just keep your, our mouth shut and do our own thingy as taught by our beloved prophet Muhamad,

is that so difficult to do?

PLEASE LAH


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

~wAniE~ said...

hai maksu...
tulisan warna merah ni tanda macam marah..

biasalah, orang zaman sekarang..banyak busy body hal orang lain dari hal sendiri :)

- G C - said...

sabaq maksu..

julietchun said...

setuju sangat2 dengan maksu.

atuk said...

Assalamualaikum Mak Su

beristifar banyak2

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

asslamaulaikum mak su..

wah marah nampak.. sabaq mak su. senyummmm...senyummmmm....

Zareda Norman said...

mak su

jom pekena teh beng.. Kasik sejuk sikit

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/