Monday, October 1, 2012

BILA SEDIH DAN KESEPIAN

assalamualaikum kawan-kawan blog dan geng ceritakosong!

kosong sangat blog ceritakosong ni kan..... entahlah. saya bizi ngan kerja. idea nak berblog pun tak ada.

tapi hari ni saya sedih, dan hati dilanda sepi. chewah.... dan tak tau nak luahkan kat sapa.

sebenarnya tak pernah saya bayangkan saya akan diuji dengan dahsyat ketika saya sudah pun berusia 40 tahun +

Saat ini, saya hanya fikir nak tunggu mati saja... life bukan baru bermula bagi saya. Bukan!

Dahsat, dahsat. permainan hati.......


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

12 comments:

Irfa said...

emm kenapa maksu?
harap baik-baik aje ;)

Wanpetunjuk said...

Assalamualaikum Maksu...

Maksu,semoga ujian yang maksu hadapi ini akan menguatkan lagi Maksu...

*tetiba rasa mcm terharu...

**Aja2 fighting Maksu!

Kakzakie said...

Pasang-surut dalam kehidupan Mak Su. Sabarlah... mohon padaNya..

DrNotts said...

We are here for you, Maksu!

Tinta Emas said...

bila dah berumur ni mmg macam gini...samalah dgn saya..terlalu byk dugaan dari satu ke satu dugaan datang...kdg2 hanya air mata menjadi teman...tapi kita mesti kuat dan tabah...

Me, Myself and I said...

Hidup adalah untuk diuji. Ujian itu tidak akan ada hentinya. Bagi orang yang beriman, ‘Kematian’ adalah penamat segala ujian. Selagi kita diuji, selagi itulah kita masih hidup. Tidak ada hari tanpa diuji. Atas hukum itulah kita hidup dan mati.

shasha said...

Mak su..sorry lama tak email mak su...saya kekurangan mood untuk menulis sekarang..segan nak email mak su takut mak su tanya apa progress novel saya..ihik..
Apa2 pun mak su...apa jua masalah..kita sama-sama tabahkan hati dan perasaan untuk hadapi semuanya..

Salam sayang peluk cium untuk mak su...

Zareda Norman said...

mak su

org berumur mmg cepat sensitif.. Hormon tu. Hehhehe.. Cheer up ye mak su.. :-)

kasihibu said...

bersabar maksu semoga dugaan akan dapat di tempuhi dengan tenang amin...

Kniedaz said...

Semoga dipermudahkan olehNya...amin

Sha said...

emmmm....... diuji dlm segala aspek, kesetiaan serta kejujuran. semoga tabah.

CuTeMiUt78 said...

cer citer maksu.. apa masalahnya.. semoga dipermudahkan semuanya