Thursday, April 26, 2012

Sila baca sambil senyap-senyap jer... please

Assalamualaikkum dear bloggers, passers-by, non bloggers aka readers yang membaca dalam keadaan 'senyap'.

Saya akan bertugas di pesta buku KL, PWTC pada 1 mei dan 3 mei - whole day, dan
5 Mei hingga jam 6 petang - booth LH02-LH10. DEKAt-dekat ngan dewan Tun Ismail/pentas utama kalu tak silap..... Saya bertugas menjaga barangan 'novel' dan 'majalah'.

Jumpa anda di sanaa........

Luv uols!
~ mak su


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su. © 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

kalau ada kelapangan, teringin nak ke sana jumpa mak su :)

kakcik said...

Kalau tiada halangan, mungkin kakcik ke PWTC pada hari Isnin (30/4) nanti. Kalau Mak Su kenal kakcik, tegur2lah ya. :)

julietchun said...

hah! ok,jumpa disana. :D

kakngah said...

tingin nk jumpa mksu gak... nk mintak otograp maksu.. :P

miloais milo said...

pesta buku sudah kembali
nak kena calling my sis - ajak pi...
kalo iols pegi - insyallah... boleh jumpa ye maksu!

Irfa said...

dah lama x pegi pesta buku
kalau pegi boleh jumpa maksu

Mak Su said...

daddy ziyad, kakcik seroja, julietchun, kakngah, miloais, happy irfa - insyallah, ada rezeki leh jumpa, kan. hehehe. tapi saya kat sana pada 1 mei, 3 mei dan 5 mei saja

zh-ena said...

mcm nak jumpa mak su jea

lieynanilaz said...

alahai jauhlah tapi tengoklah kalau tarikh tu tiba2 saya turun sana ke...

makchaq said...

Salam perkenalan,
Makchaq ni pembaca senyap (mintak maaf)
Baru hari ni nak tinggalkan jejak

Zareda Norman said...

jumpa di sana ek maksu..... Daaaaa

Tihara said...

best nya tp saya jauh, tk dpt nak intai2 maksu ..hurmm :)

zino said...

abang dah sampai tadi.. ingatkan 1 hb baru nak pegi kakak kata dia free ari ni je bawa juga la.. esok sebelum subuh dah nak balik kg..

joyahsport said...

luv u too.. ^_^