Tuesday, February 21, 2012

Wahai para penulis....

Sebelum saya meneruskan dengan pengumuman ini, saya nak ucapkan terima kasih kepada aima, Minah Leter, mastura atas kesudian following blog ini.

****************

Mari sini saya nak habaq! Maaflah lambat... tapi masih ada masa kerana tarikh tutup adalah 28 feb 2012.

Saya tak mo cakap apa-apa, baca jer....

Maklumbalas, boleh contact saya di ceritakosong@gmail.com



Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

Irfa said...

terima kasih maksu :) share ngan kami

rasp said...

siapa yg berbakat leh cuba nie...

Kakzakie said...

Kakak dah tumpul bakatlah Mak Su...

Tihara said...

elok bg orang yang ada talent ni.. :)

Wan Mohd Hidayat Wan Abdullah said...

Boleh cuba ni...heheheh

Thanks Maksu for the sharing...

zue said...

dah tak ada bakat..:(

a r y a t i said...

akak!

Cho Zila said...

kalau berbakat apa salahnyerkan mencuba..

Tamil List said...

Rangkaian Web sosial untuk 2012 New FOSTBOOK Malaysia vs Facebook

Ramai kawan dan saudara mara melalui rangkaian memenuhi http://www.fostbook.com itu. Adalah menjadi perkara biasa kepada semua negara-satunya laman Internet di dunia yang http://www.fostbook.com. Yang http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial negara-negara ini tidak mempunyai sekatan. Ia semakin popular di kalangan laman web rangkaian sosial. http://www.fostbook.com menjadi mampu untuk membangunkan laman web ini tidak lama lagi.

Banyak negara mempunyai sekatan di Internet tetapi laman web rangkaian sosial ini http://www.fostbook.com Facebook telah ditubuhkan di semua negara menerima pakai.

Sekarang apa yang anda perlukan adalah http://www.fostbook.com aplikasi rangkaian sosial. Http://www.fostbook.com alamat Internet yang anda memperkenalkan kawan anda untuk melihat. Komen dan idea anda, Internet terbuka dan beban.

Dalam usaha untuk mendapatkan tangan anda pada http://www.fostbook.com hari ini Internet. Bab revolusi Teknologi Maklumat untuk mendapatkan mahkota cantik. Saya faham rasa anda. Jadi saya terus menulis aplikasi yang boleh dikaitkan dengan laman-laman web rangkaian sosial. Dirinya dengan permohonan seterusnya adalah reka bentuk web. Walaupun ia adalah satu cabaran.
http://www.fostbook.com tapak rangkaian sosial dan anda sedar ini di seluruh dunia, kita harus bertindak. Ia adalah matlamat kami.

Seperti laut laman web rangkaian sosial. Kotak Dialog untuk seorang bekas, 5,6 Objek juga dipaparkan, seperti fungsi sangat besar.

Fostbook membantu anda berhubung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Membuat Kawan Online dan mencari kawan online Chat Live Dengan Rakan-rakan dan Bertemu Rakyat Baru dan Video Foto Saham

Dengan pelbagai jenis cinta,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com


Social Networking Site for Malaysia 2012 New FOSTBOOK vs Facebook

Many friends and relatives through the network to meet the http://www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is http://www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.

Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com Facebook social networking website has been established in all countries adopt.

Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address http://www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.

In order to get your hands on the Internet today http://www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. Itself with the next application is a web-design. Although it is a challenge.
http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.

Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5,6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.

Fostbook helps you connect and share with the people in your life. Make Friends Online and find friends online Chat Live With Friends and Meet New People and Share Photos Videos

With different kinds of love,
http://www.fostbook.com
info@fostbook.com

Bunga Rampai said...

Salam Mak Su, masih ada masa dan akan saya panjang-panjangkan kepada kawan-kawan. Terima kasih berkongsi :)