Thursday, February 16, 2012

Ada sesuatu di sini!

Semalam anak saya, w mahukan menu kegemarannya disediakan... cara memasaknya begini:

ambil telur, letak dalam bekas bulat-bulat tu, ada kat dapur tu, lepas tu letak atas api, lepas tu tunggu telur tu keras, lepas tu... eh!! kena letak air!

Soalannya, apakah nama masakan itu??????

Orang pertama dapat jawab di sini (jawapan yang betul) dan terus buat posting berkenaan hal ini di blog mereka as soon as possible dan tinggalkan link url di sini, dan cepat-cepat emel saya -> AKAN DAPAT CENDERAHATI sebuah novel saya ini.... (kalau anda sudi...)



Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

jedi said...

telur mata kerbau...

izman said...

telur rebus. taruk dlm air untuk sejukkan telur. he.he.....

Tihara said...

alamak, telur rebus ke maksu ? :)

Kakzakie said...

Ini resepi merebus telur. Hahaha.... kalau tak tahu memang kena ketawakan adik w je...

Mak Su said...

jedi, itu kesukaan saya, taruh kicap masin :)

izman - hahaha LOL

tihara, what do u think?

kakzakie - saya tak kisah, apa yang saya tahu, sapa pasti jawapan mereka betul dan mahukan cenderahati itu, bolehlah buat seperti syarat2 yang saya letakkan.

miloais milo said...

telur rebus????

Daddy Ziyyad said...

telur benjo?

cikceriacorner said...

telur special..buku ni maksu buat ye..wow bestnye

julietchun said...

saya sangat sudi nak novel maksu :P

PinQib said...

maksu.. kite x fes kat sini..tp kite buat entry.. heheh ni link qib =)
http://momoelovepet.blogspot.com/2012/02/telor-rebus-baby-w.html