Monday, January 9, 2012

Sakit kepalakkk

Ouhh... Dude... i was totally tertipu watching "the tourist". johnny depp dan angelina jolie sangat-sangat menipu... hish...! geram nih. sakit kepalak dibuatnya.
* but i like watching it, angelina jolie tidak berkungfu in that movie, dan johnny depp tidak berlakun weird, yet - i am satisfied and not satisfied at the same time.

Just now myself and husband sent our eldest daughter to asrama, at last, after few months persuading and bla bla bla, she is now a student again kat satu kolej under government's supervision. Alhamdulillah.
*unfortunately, kami parents yang teruk kepenatan, tolong mengangkat barang2 dia dari kereta ke asrama dan tunggu dia habis pendaftaran. Balik rumah sakit kepalak datang lagi....

After the pendaftaran, we left kakak at home, and headed to epf to withdraw money for the housing loan partially settlement or to settle whatever that can be settled. looking at the statement, after a few withdrawals for housing loan purposes and unit trusts investment, my epf money cuma ada 100 jer in accounts a and b.
* sedihnya.... terasa sikit. so how am i going to retire happily ever after? sakit kepalak dohhh

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

Tihara said...

sakit kepalak tk leh nak elak kan..mcm2 kena thinking owhh

Mak Su said...

tihara, yang benar

gedek! said...

sama la.... tertipu juga....!

HEMY said...

wah..smpi 100 je tinggal..huhuhu...susah idup kota ni kan?

Tie said...

Hmm.. maksu, citer the tourist tu pasal apa, ekk? Tak ingatlah pulak!

Tie yang dok rumah ni pun asyik sakit kepalak. Dalam sebulan ni pitih keluar macam air....

jedi said...

melabur untuk masa depan...

Kasawari said...

sakit kepalakk makan buah kelapakk.. hahaha.. Beep Beep!

MOKCIK AZWA said...

saya tak tengok lagi citer tu maksu..menipu ya citernya?

semoga sakit kepala dah hilang hendaknya.. me too sakit kepala akan datang bila hujung bulan banyak benda kena settle hehehe

miloais milo said...

iols tak tengok cerita tu....
tak best ker????

maksu - bila masuk bab kewangan ni - memang bisa memeningkan kepala....

Kella said...

tak tengok pun lagi maksu citer tu.. sampai sakit kepala dibuatnya ke maksu? ishh.. ishh.. ishhh...

Shukri Mohd Ali said...

sakit kepalak baca inggeris =,=

ajak said...

asalam ... salam kenal ... saya new bie ... dah jadik follower awak ... sudilah kiranya menjadik follower saya ..tq.

CuTeMiUt78 said...

bila dah macam2 nak di fikir..memang sakit kepala kan kak.. selamat thn baru kak

NEXT TO YOU SHOP said...

Jemput ke blog tupperware sy ya! http://tuppnexttoyou.blogspot.com

ketikketok said...

Hidup lebih ceria dengan Perap Cenderawaseh..rahsia hilang segala sakit dan tingkat ketrampilan daripada alam semulajadi nano mikrofungus dan tumbuhan