Sunday, January 29, 2012

Cuti CNY yang lalu

Ingat nak balik kampung, tengok mak mertua yang uzur. Tapi tak laratlah wealls, perbelanjaan kewangan naik mencanak-canak sebab budak-budak masuk sekolah and kakak masuk ke pusat pengajian separa tinggi sambung pembelajaran selepas SPM. Itupun katanya nak laptoplah.. nak seluar warna hitamlah untuk masuk bengkel, kena buat baju kurunglah untuk masuk kelas... adoi... terasa nak tarik rambuttt orang lain. Ahaks.

So, apa nak buat to kill the time? Kita pergi lepak-lepak kat nearby lake lah. Jogging :D

Jom tengok gambar
(leh ajak tengok gambar jer, nak ajak jogging sesama payah plaks,
tak tau nomor tepon, ahaks ahaks)

1. Mula-mula, kita tolak tiang.

2. Lepas tu kita terbang.

3. Lepas tu dak w merajuk....


4. Sedihnya hatikoouuuu
5. Hari kedua, happy sebab bawa basikal.


6. Naik spider web

7. Aku lompat-lompat

Adios!!

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

Admin P@P said...

Assalamualaikum Mak Su.
Bersenam dan beriadah 20 min seminggu dah memadai nak jaga kesihatan, tapi kalau hari-hari 20 minit, lagi sihat dan bertenaga.

Semoga Allah kurniakan kesihatan berpanjangan buat Mak Su sekeluarga.
Tahniah buat kakak yang masuk institut separa tinggi, pastu nanti lagi tinggi.

TQ

shasha said...

Laaaaa...kenapa tak ajak kita???

tasekM said...

pergh...
stamina mcm anak dara ko su...
bagus betul.

kakngah said...

maksuuuuuuu!!!
cool la maksu terbang....

Acik Erna said...

mak su pun pandai terbang dah ni..
alahai..apa yang di rajuk kan adik w tu..

Tihara said...

waw maksu boleh terbang jeles saya :)

aliaaroslan said...

alaaaa.. lama saya tak ambil gambar lompat.. nak buat la lepas ni

ckLah @xiiinam said...

Jangan tarik rambut ckLah tau....nanti botak. Hehe

aNIe said...

Rajinnya Maksu...

*clap*clap*clap*

Akak...malas...heheheh

Wan Mohd Hidayat Wan Abdullah said...

Assalam Maksu yg always cool :)

Hurrmm...anak sulung maksu belajar di matrik lah kan?. Cubaan meneka sahaja...heheheh

*rajin maksu pi jogging!

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi maksu.. siap terbang lagi

NEXT TO YOU SHOP said...

Jemput ke blog tupperware sy ya! http://tuppnexttoyou.blogspot.com

KAMATO said...

badan sihat, keluarga bahagia

Ila said...

maksu tetap hepi ek...hehehe

dela said...

gmbar no 2 paling x tahan tgok... senaman sgguh ye... :)

wan nurul hezrina said...

mak aii maksu lompat sikitner tinggi daa