Saturday, December 3, 2011

Fenomena filem lama oldskool

pasang tivi jer tetiba ada Kaza tengah nyanyi lagu soundtrack gila gila remaja!! gila best! memang lagu tu best!

tup tup azroy faizal hussin pulak datang! dengan khuzie, ravi [hamid ali] pun ada... seronot tengok mereka muncul di kaca tv!

Dan baru hari ni aku ketahui bahawa lagu tu ciptaan Datuk Ahmad Nawad dan lirik oleh Habsah Hassan.

p/s: terima kasih Kisah Hati kerana sudi follow blog ini ya :)

8 comments:

shasha said...

Huhu..sgt old skool!

Mak Su said...

evergreen :)

Acik Erna said...

maksu..akak pun suko dengar lagu2 lama ni..nostalgia

MulutPayau said...

Assalamualaikum Maksu..
Saya pun suka dgr lagu2 lama..mndayu2..filem gila2 remaja tu mng best....
Oppppsss maksu, nak kena tnggal no surat beranak ke???? hehhehe...Salam kenal..

Shukri Mohd Ali said...

yeah!

Tihara said...

cerita paling best abad lalu :)

Kakak said...
This comment has been removed by the author.
LiFe KaMi said...

cerita tu pun best ,
lagu tu da lama dengar pun masih sedap didengari..:)