Saturday, December 31, 2011

Bila nak menangis..?

Tak ada benda nak buat... tak tahu macamana nak kill kill the time. so, ambik ombak rindulah. Selama 2 jam, aku dok menyediakan diri untuk menangis, malangnya.... AKUuuu..
tak menangis

huhuhu.... di manakah part yang orang semua menangis tu? aku tertunggu-tunggu tau.....

adoi laaa..... ni yang sedih ni.

Memang aku dah baca novel-novel ombak rindu, dan cerita wayangnya nampak terlalu fast pace. Mungkin tu sebabnya aku tak sempat nak sedih, tiba tiba dah the end.

Dan.... aku pun bantai perabihkan duit in advance, ambik cerita datin ghairah.

sebab, aku memang tertarik nak tengok lakonan maria farida, dan faizal hussein.

supposedly, datin ghairah adalah cerita komedi. tapi..... BILA Nak gelak ni?

Eh... ada, part yang suara bodyguard halus tapi muka garang macho. ahaks

dengan part yang datin ghairiyah berangan dan terkejut bila sampai ke rumah, dia tanya mana husband dia... "Dato' dah lama meninggal dunia, Datin," jawab bodyguard dengan sora kecik.

ahaks ahaks :D

p/s: kalau esok masih lalui seharian dengan menguap, mungkin nak ambik cerita ra.one pulak. lagu temanya macam sangat catchy. ai loikee!

12 comments:

Acik Erna said...

mak su yang malas nak tengok wayang tu..sebab dah baca novel..

Tihara said...

best ke ombak rindu..tgk promo mcm tk bagus sgt..kalao baca novel leh terima kut..

Mak Su said...

acik erna, saya ambik wayang panggung di rumah anda, 15.00 untuk 2 hari.

tihara... tak best. oops! tak seperti yang diwar warkan lah

kasihibu said...

hehehe...jiwa kental maksu ni
sya tak tengok dan tak baca..
jadi keputusannya tak tahu ceritalah

Shukri Mohd Ali said...

tengok kat youtube je. hahaha :P

Mr feckry said...

Selamat tahun baru. Semoga tahun 2012 Allah menambahkan rahmat , murahkan rezeki dan menjadikan lu sebagai hamba yang paling Allah sayang...

ibundo said...

selamat tahun baru maksu.

Water Lily said...

Ha ha..kalau tengok kat panggung lagi frust la maksu.tak berbaloi beratur dan bersesak-sesak.

Sunggguh tak sedih pun.

zino said...

tenok Mi la.. lagi sodap.. atau chipmunk hehe

Sch@ said...

Scha br pandai langgan astro 1st .. hahhaa . ombak rindu siap collect wet lagi tuk sapa nak join .. hahahah

my tree said...

cite ombak rindu macam singkat sangat... xsempat nk layan bes da abis pulak dah

kemey said...

adek laki sy hmpir nanges dlm cinema,disebabkn ade awek die cover macho hehe..