Wednesday, November 2, 2011

TIGA CERITA ada BUDAK-BUDAK

Budak-budak muka hutduh adalah lebih comfortable or dalam erti kata lain selamat dari fitnah mata jahat jika nak dibandingkan dengan budak-budak muka bodoh....

kita kata, muka macam bodoh

TETAPI

nauzubillah... !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rasa macam nak menangis di atas sebuah bukit yang tak berpenghuni sebab nak kasik bahu ni tersengguk sengguk dengan selesa tanpa diperhatikan oleh alam maya... TETAPI.... eh, kat atas bukit pun ada budak-budak..... ggrrrrrr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saya dapati ada seorang / seblogger sudah berjaya captured nombor bertuah 86752, saya hanya menunggu dia buat entri khas untuk menyatakan kejayaannya... I AM WAITING... dan novel yang bakal dimenanginya bertajuk Syukran Ya Allah sesuai dibaca oleh budak-budak.

Ya Salam....

yours sincerely,
mak su


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

11 comments:

atuk said...

Assalamualaikum mak Su

terlepas saya.....

Wassalam

Kakzakie said...

Wah dah ada yg dapat ye Mak Su. tahniahlah pada "budak"/blogger yg berjaya tu

Puan Kutu said...

dah ada yg bertuah yer..

HappyIrfa said...

tahniah utk org itu.takpela..gaji nanti sy akan belikan buku itu utk anak dara.dah janji dgn dia..

Kella said...

sape ler yang telah berjaya tuh! =) best...

miloais said...

dah ada yg dapat
tahniah dari iols...

gadisBunga said...

ergh. dah ada peng'capture'??? saya kecewa sebab itu bukan saya. wuwuwuwu~

shasha said...

Jom kita naik bukit sama2 mak su..pastu bole kita jerit atas bukit sama2 utk lepaskan tension..

Tihara said...

kisah budak2 hehe :)

sape yg menang tu yek..or dia tk perasan kot

kakngah said...

maksu,
dah up n3 dah..

http://www.lindarosman.com/tuah-mak-buyung/

:)

julietchun said...

budak2 jangan main atas bukit, bahaya :D