Thursday, November 10, 2011

Selamat Pagi Malaysiaaaaa!

Hari ni sampai cepat kat opis.
Saya buat air kopi susu dan makan biskut tiga jenis.
Saya mengadap monitor sambil kira kalori.
Lama saya termenung dok memikir.
Ntah...Tak tahu apa nak buat lagi.
HHmmm.... Update bloglah! Lama sangat sepi...
hi hi hi

~~~~~~~~~~~

Amacam? Best tak pantun ala sajak spontan saya ni?

~~~~~~~~~~~

Buat citarasa rinduan yang bertanya tentang nak beli novel saya tu, boleh jer email kat ceritakosong@gmail.com, nanti saya beritahu no. akaun benk saya dan jumlah yang kena bayar.

~~~~~~~~~~~

People come and go, follower berkurang dan bertambah, saya tak salahkan sesiapa, berkurang sebab dia tengok blog ni sepi sekalik, kot. Dan kepada geng-geng baru ceritakosong, terima kasih atas kesudian following blog ini. Geng terbaru: use_goldfinger dan Ann Huda (Ate)

:D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

Kakzakie said...

Kakak pun sama Mak Su. Kadang ada yg lari tapi ada juga yg sudi....

ct rahani said...

sy lum bekpes lg nih.. berkira2 nk buat air milo cicah biskut merry.. hiks..

luahfikiran said...

SALAM,
PENULIS NOBEL RUPANYA ! DAH LAMA TAK MEMBACA NOBEL2 NI ! DATANGLAH 18 DIS NANTI. BOLEH TOLONG PROMO !

kaklong said...

kaklong pun tak paksa..
klu suka terima kasih,kalau tak suka nak buat macam mana?
terpulang!

pB said...

pagi ni pB minum kopi O

ejaMaria said...

makan biskut je???

rasp said...

sedap gak pekena kopi kan...
errmmm nak minta segelas lah....

Tihara said...

ade gak ke follower yang lari..takpe la maksu..kami tetap setia menanti :)

shasha said...

Sama...bosan sgt life lately..

~aSFaLiZa~ said...

kurang2 boleh jugak buat pantun lawak. huhuhuu

Daddy Ziyyad said...

oh akak, ejaan bank ialah B A N K ...ya, bukan B E N K......~hahahaha

Salam Raya Haji :)

julietchun said...

jangan kira kalori
nanti susah hati, ehehehehe

jedi said...

bersama kita ternak kalori maksu...ekeeekke

miloais said...

dah petang baru dapat masuk blog

salam maksu...
lama maksud tak apdet blog
bz banget eh????

keep on writing beb!