Friday, October 28, 2011

Batu belah batu bertangkup

Some said that some curses could be broken.

But it seems that some curses are not meant to be broken, they just - remain.


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

6 comments:

Tihara said...

just remain tu yg takot tu..remains will attack somebody..

merapu je saya ni :)

Me, Myself and I said...

it was simple..the forefinger shows to the person we cursed..another 4 fingers show to us..

Faaein Talip Roy said...

kata-kata tu untuk ugutan dan menakut-nakutkan aje.. tapi sayangnya si Pekan telah pun kehilangan ibunya..

shasha said...

So please do not curse..kan mak su kan..

ckLah@xiiinam said...

Maksu ada kempunan apa-apa ke?


***Gurau ya maksu. ckLah kalau kempunan pun selalu nyanyi lagu Batu belah...hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

teringat citer Snow White & Beauty and The Beast.. ;0)




*MakSu,
Kita confirm nak beli dua2 buku. Nanti Maksu bgtau harga termasuk postage & akaun no. ya.. (nak initial maksu kat buku2 tu jugak..)