Tuesday, September 27, 2011

Menang tempat pertama!

Anak saya si kakngah tu mintak tolong saya untuk membuat blog, untuk tujuan contest kat sekolahnya.... so, as a loving mom, hehehe, saya buatkanlah.... and who knows..... the blog menang tempat pertama!!


buat pun tergesa-gesa, bagi saya it's very simple. tapi sesuailah konsep yang saya buatkan tu untuk tahap budak-budak sekolah... well, i think so :D

p/s: terima kasih Faaein dan Nas Dura kerana sudi follow blog ini.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

ejaMaria said...

ngelat nih... mak buatkan... ;p

Mak Su said...

ejamaria. hehehe

Kakzakie said...

Pandai kakak suruh mama buatkan ye. Lepas ini auntie pun nak tengok jugalah. Tahniah dari auntie sebab dah menang....:)

Tihara said...

CONGRATS TO HER OR TO HER MOM EKS.. :)

julietchun said...

lepas ni boleh buat blog utk baby w jugak :-)

Daddy Ziyyad said...

fuyyooooo..zaman sekarang kat sekolah siapa ada contest buat blog....dulu zaman sekolah mak bapak tolong buatkan lukisan aja...ahaha

MOKCIK AZWA said...

Tahniah Maksu hehehe..

ct rahani said...

gud luck untuk anak maksu..:p

Tie said...

Tahniah Maksu... sebab maksu yang buat, kan... hehehe...

Err... dapat hadiah apa?

shasha said...

Err..apa hadiahnya ??

Mak Su said...

dorang dapat hamper, hehehe

zue said...

tahniah kakngah dan maksu...lepas ni blog kakngah popular mcm maknya :)

ibundo said...

lamo bona raso e tak nyinggah sini. Apo koba maksu. Sehat ko. Takdo nak nambah-nambah lagi ko. Baby w tu pun dah tak baby lagi dah kan hehe.. Buleh bebona lah tu.
Maksu, blog anak tu cantik. patut lah monang.

Sch@ said...

ahhaha...
lepas ni mak anak berebut la update blog ...