Friday, June 10, 2011

Taktik semulajadi

terima kasih kepada geng baru yang sudi mengfollow blog ini, Genalova dan The Pretender :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dalam bidang pekerjaan kena ada bakat mengampu, membodek, propah, king of showing off, pijak, berpurak-purak, manis mulut, kipas

otherwise, will remain anonymous ler jawabnyer....

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

17 comments:

ejaMaria said...

perlu sangat ke ?

ntah la kak, pada saya ikhlas lagi penting... semoga rezeki saya diberkati... Amin

nabilah_2908 said...

sungguh ke kena macam tu maksu...?

Hye Maksu...!!! dah jadi editor majalah Ana Muslim eh...? (^_^)

Kakzakie said...

Bahayalah mak su. Jangan iikut cara itulah mak su. Tak berkat....

shasha said...

Alamak mak su...saya takde skills mcm tu...camna nak jadi boss camni..hehhehe

miloais said...

maksu.... iols sedih banget hoccay...
iols tak de bakat itew semua...

no wonder tak penah naik pangkat! uwaaaaaaaaa!~

eerrr.... kat tempat maksu ada keja kosong tak???

rATu kEBaYA said...

dah selalu jumper... salah besar mcm mana klu kuat bodek pun lepas...

cikceriacorner said...

hehehhe..xpe maksu..yg penting kita jadik diri sendirik..biaula org nak kate ape..heheh

Daddy Ziyyad said...

Maksu, kalau saya bodek Maksu hari hari, boleh jadikan saya penulis kat majalah Maksu tak?

~ekekekekee

Daddy Ziyyad said...

Oh Maksu, kalau ada kesempatan, dijemput hadir ya..

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2011/06/majlis-akikah-zayyan-12-jun-2011.html

http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2011/06/peta-ke-rumah-nenek-zayyan-ziyyad.html

Aimi dan Pakcik Hashim said...

tak penting
haha

makdara TERdiva said...

kat sini ampu @ bodek x jalan..

sini pilih kaler..kalau coklat @ hitam memang x kan dipandang punya..haishhh

m i n e r a l . . . said...

isk isk iskkkkk dunia dunia...

izman said...

perlu ke semua tu?

nak kene belajar tu. heh...

Oasis said...

Mak su mengamalkan semua tu ke? Kalau mmg berkesan saya ingat nk try gak. Hee

M@M@ SH@RIDZ said...

betul tu mak su, mama pun rasa kat tempat kerja mama pun sama jugak. ciri2 seperti itu senang dpt cemerlang.

Masy said...

mujurlah x perlu buat mcm tu. huhuuh

sayangsayangibu said...

maksu sbb ada yg berperangai gitulah
tungganglanggang hidup org yg tak berperangai macam tu
habis camno kan sikap manusia yg suka mengambil kesempatan