Tuesday, May 31, 2011

Terima kasih

Terima kasih kepada yang memberikan kata-kata semangat. Terima kasih juga kepada geng terbaru, Ucu faridah dan faaein atas kesudian mereka follow blog ini.

Hari ini aku berada di miecc menghadiri kursus edi***. Dibiaya oleh majikan. Terima kasih majikan!

Perkembangan terbaru, gigiku rasa gonjeng!! sangat clean and clear and telus. Baru lepas cuci, pergi jumpa dentist kerana sakit teramat sangat. Tup tup doktor kata gusi bengkak sebab plak tebal. Hu hu hu. Last pergi dentist ada kot dalam 7, 8 or 9 tahun yang lalu. Camno tak tebal...

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

22 comments:

~aSFaLiZa~ said...

ayooo. takut jumpa dktr gigi

Wan Mohd Hidayat Wan Abdullah said...

Hahaha...ngilu tak maksu waktu buat de-scaling tuh

pB said...

pB suka jumpa dentist

atty's said...

lepas ni maksu kena rajin g cuci gigi tau.

saya pergi spital kerajaan je..wajib pergi paling kurang setaun sekali

- GC - said...

sy jmpa dentist masa awl preggy ritu, kena tampal gigi. haha. tp takleh buat tmpt lain lagi, sbb loya. grrr

*SiRibenMerah said...

kebetulan topik syaa psl dentist jugak.. nice entry :)

Faaein Talip Roy said...

dah lama jugak tak jumpa dentist.. nak kena cabut gg ni.. tak tahan dah.. -__-

Acik Erna said...

mak su..tu sebab akak takut2 pun setahun 2 kali mesti pergi..

kakpah said...

maksu,
peace!!!!

^ Uncle Syaf ^ said...

plak tebal...woo saye lame gak tak check ni..paling tak suke check gigi


cukup r zaman sekolah dulu...ha3

shasha said...

dah lama tak pegi dentist gak...takutt!!

Mr feckry said...

last sekali cek gigi time skolah dulu kot

MOKCIK AZWA said...

i need to see dentist too huhuhu

julietchun said...

saya jumpa doktor apa pun tetap rasa takut :P

miloais said...

iols suker jumpa doktor - doktor gigi oun suker gak
hehehehe

anak2 iols - memang setiap enem bulan bawak gi jumpa dentist
sekali harung iols pun jumpa gak le...
senang keja...

Aimi dan Pakcik Hashim said...

nak buat cuci gigi setiap tahun lah
blh claim
hehe

ckLah said...

ckLah pun dah tebal. Mesti doktor gigi tu bebel kalau jumpa dia nanti.

ani said...

as salam....sangat takut nak jumpa doctor gigi...klu sakit baru sua muka.

Follow mak su juga

zue said...

bab2 gigi mmg zue sgt ambil berat..klu ada rasa2 sakit atau ngilu terus aje gi jumpa doktor..dr gigi tu..my bestfriend..tu pasal rajin gi jumpa :)

wah bestlah maksu gi kursus utk jadi editor lak.

aliaaroslan said...

saya sangat feveret jumpa dentist. kenapa entah.

one said...

Slm moksu dirindui ,bpe ingget kna caj?org pn nk wt juga a sblum Gigi sakit...cotillion skola x Mai klate kew?

M@M@ SH@RIDZ said...

mama ni ada panel dentist, free lagi. tapi tak de masa yg sesuai nak pegi coz lama kena tunggu.