Thursday, May 19, 2011

Temui saya

Hai, salam bahagia buat semua. Assalamualaikum

Bolehlah temui saya di sini... you know what i do


saya menyiapkan lebihkurang 75% dan sekaligus menyuntingnya sebelum ia dapat dikeluarkan kepada anda, of course ada satu dua tersasul dalam penulisan atau apa pun.... hu hu hu . akan diperbaiki.

:D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

23 comments:

lupekanje said...

bergembira lah dengan tugas mulia yang diamanahkan buat mu....

Ila said...

tak pernah beli buku ana muslim ni...nanti nak belek lah

Tihara said...

comel nya..kagum la maksu

Kakzakie said...

Alahai mak su sukanya kakak. Congratulation!! dah kakak kata mak su boleh.

Ini majalah langganan anak kakak. Pernah beli sticker and t-shirt dari majalah ini....

tasekM said...

mak su menulis kat majalah tu ye?



.

~aSFaLiZa~ said...

caya lah maksu!!

Kaktiny said...

keluaran lepas, ada tertera nama 'maksu', tiny dgn bangganya bgtau si nureen ~ "ni kawan ibu"..

lepas tu dia cakap.. 'lepas ni, boleh la ibu beli cepat2 kat kawan ibu kan, selalunya ibu beli lambat2..'

errrkkk!!... cheh!.. hahaha..

wokeh, saya nk buat langganan terus la ye.. senang skit, sure sampai cepat dan tepat masa.. hihihi...

.

julietchun said...

nak otograp,nak otograp :P

makdara TERdiva said...

magazine feberet anak2 saya ni maksu :)

MamaAdwan said...

nak cd Ana Muslim... Sayang Muslim...

anak sy duk nyanyi lagu ana muslim....

Mak Su said...

terima kasih buat yg sudi respon :)

Daddy Ziyyad said...

Bangga!

Saya bangga dapat kenal(walaupun secara maya) editor majalah ni...

Keep up the good work Mak Su

miloais said...

kat mana nak beli?
ada langganan online tak?

kakpah said...

masih teringat2 lagi masa pesta buku cari maksu tak jumpa.

Yan said...

laaa kesahnye...
anak yan suke cd ana muslim tu.. 2-2 volume beli.. pastu baru2 ni festime beli yg majalah 'sayang muslim'.. same x?

Intan said...

kena dapatkan di pasaran ni!
:)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

femes dikalangan kanak2 lepas ni :)

Mak Su said...

sayang muslim tu sama jer, tapi utk usia 5 - 7 tahun. so far, yg femes di kalangan kanak2 adalah tukang melukis kartun kartun... penulis tidak dikenali. hahaha

shasha said...

Akhirnya.. Tahniah tahniah!!

^ Uncle Syaf ^ said...

congraztt mak su..tak pe tersasul sikit tu boleh diampunkan..he3


**mak su dah naik taraf jadi blog yg akan uncle bace hari2..insyaalah, uncle cube untuk tak ponteng bace..he3

norlie said...

salam ziarah

- GC - said...

tak sangka ada kawan2 blog yang hebat macam maksu.. cayalah.. ;-).

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...

Gambar Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011