Sunday, May 29, 2011

Siapakah aku?

bandar miskin tegar - personaliti tak menarik - sedare menjaouh - tak ada contact - dapat info yang ujung-ujung - hu hu hu


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

mcm tu ler time susah kak
masa kecik2 aku dah rasa semua tu

Faaein Talip Roy said...

2010? bukan dah 2011 ke skang ni.. hehehe.. sabar ajelah.. samalah kita jugak.. -__-

ejaMaria said...

bila kaya je org suke nak ngaku sedara... biasa la tu kak... saya paham... saya pun lalu perkara yg sama... :(

izman said...

sabo je la maksu. kalau kaya nanti, bersepah org akan ngaku sedara.

shasha said...

Klu utk teka di mana mak su sekarang??

Rozali said...

Assalamualaikum Mak Su

berdoa adalah usaha yg terbaik

Wassalam

sahromnasrudin said...

assalamualaikum mak su..

singgah ziarah maksu di pagi isnin

Wan Mohd Hidayat Wan Abdullah said...

Maksu...maksu...maksu....
Sabar :)

en_me said...

salamm maksu itteww.. ehehe

Kakzakie said...

Mak Su... why looks down. Bukan ke mak su kuat. Dari dulu lagi kakak kata mak su best, mak su boleh, mak su punya positive thinking. Come-on mak su wake up....

hani@debumelukut said...

Maksu ni saja jer terasa inferior..sebenarnya tidak begitu kot..maksu tak ada apa yg kurang dan ramai yg sygkan maksu...penat sgt tu...cer gi rehat dan tido sekejap, bangub nanti lebih positif lah minda tu...apa2 pun saya suka ziarah maksu di sini....

kella said...

tak terukpun maksu... begitulah keadaannya.. kita pun sekarang dan ada penyakit kesenyappan dari blog.. huhu... takpe.. slow slow kita naik balik.. =)

atty's said...

Salam maksu..

sabar ye maksu..

Ina Hashim said...

nape ni maksu?takmo sedey2...meh ceria2 sket :)

izan said...

apa yang ada disekeliling aku skrang ini ....... ;) blur... jln terus..