Sunday, May 8, 2011

Kasutnya kotor sesangat














Gelagat-gelagat dak w semasa hari riadah tadika yang diadakan pada 30 apr di rawang.

Tengok kasutnya, hitam!



Anyway, she had fun :)


Thanks a lot to ibuintan, aimy atas kesudian following blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

Dr K said...

Ye lah..hitam kotor kasut dia..hehehe..jenuh nak membasuhnya tu..

Tinta Emas said...

biasalah budak2...

kalau sudah diberi kebebasan, tak fikirpun kekotoran yang penting have funnn....

shasha said...

hari sukan yg meriah!

atuk said...

Assalamualaikum Mak Su

selamat hari ibu

Wassalam

kakngah said...

jenuh la maksu sental lepas tu....

zino said...

adik dah komplain.. susah nak basuh kasut ni beli je yg baru hehe

ieda said...

lagi hitam lagi cool maksu...

Lee said...

Hi Mak Su, here's wishing you a very happy mother's day.
Best regards. Stay young.
Lee.

ibundo said...

dah bosa dah dak w tu. dah tak baby lai yo.
maksu, aritu maso kek pwtc kakpah cari maksu kek ana muslim tu. agak e maksu off duty kot..

Granny Hani said...

alamak...mau nyer sekotak sabun nih..

Anonymous said...

gunakan breeze... err.. dynamo... err trojan... err apa2 sabun cuci terbaik

DrSam said...

selamat menyambut hari ibu kepada Maksu dan ibu-ibu penyayang semua.

halila Ibrahim said...

biasala budak2..

pB said...

masuk mesin basuh jer

Anonymous said...

Kasut hitam masuk mesin basuh je...he..he..he..

KAMATO said...

maksudnya anak tu aktif

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia...

jenuh tonyoh kasut tu...

gadisBunga™ said...

macam kasut GB masa darjah 1. heheheh~

syurei said...

kalau syu, rendam clorox habuan smlman, pastu, masuk washing machine...ngehh.nngeh..sure bersih..