Sunday, May 8, 2011

Kasutnya kotor sesangat














Gelagat-gelagat dak w semasa hari riadah tadika yang diadakan pada 30 apr di rawang.

Tengok kasutnya, hitam!



Anyway, she had fun :)


Thanks a lot to ibuintan, aimy atas kesudian following blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

Daddy Ziyyad said...

Ye lah..hitam kotor kasut dia..hehehe..jenuh nak membasuhnya tu..

Cikgu CTE said...

biasalah budak2...

kalau sudah diberi kebebasan, tak fikirpun kekotoran yang penting have funnn....

shasha said...

hari sukan yg meriah!

Rozali said...

Assalamualaikum Mak Su

selamat hari ibu

Wassalam

kakngah said...

jenuh la maksu sental lepas tu....

zino said...

adik dah komplain.. susah nak basuh kasut ni beli je yg baru hehe

ieda said...

lagi hitam lagi cool maksu...

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, here's wishing you a very happy mother's day.
Best regards. Stay young.
Lee.

kakpah said...

dah bosa dah dak w tu. dah tak baby lai yo.
maksu, aritu maso kek pwtc kakpah cari maksu kek ana muslim tu. agak e maksu off duty kot..

hani@debumelukut said...

alamak...mau nyer sekotak sabun nih..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

gunakan breeze... err.. dynamo... err trojan... err apa2 sabun cuci terbaik

DrSam said...

selamat menyambut hari ibu kepada Maksu dan ibu-ibu penyayang semua.

halila Ibrahim said...

biasala budak2..

pB said...

masuk mesin basuh jer

gismo82 said...

Kasut hitam masuk mesin basuh je...he..he..he..

KAMATO said...

maksudnya anak tu aktif

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudia...

jenuh tonyoh kasut tu...

gadisBunga said...

macam kasut GB masa darjah 1. heheheh~

syurei said...

kalau syu, rendam clorox habuan smlman, pastu, masuk washing machine...ngehh.nngeh..sure bersih..