Friday, May 27, 2011

Aku yang teruk

Teruknya aku ni kan..... minggu ni senyappp jer. Mood tense ler. Ada orang sudah rosakkan mood aku di tempat keja baru ni.

So sorry ya uols. Dan aku nak berterima kasih pada daddyzkool dan Mak Qis kerana sudi follow blog ini biarpun sudah mula kekeringan kekontangan idea. hu hu hu

Entah bilalah idea nak berblog akan datang semula... uwwaaaaa

p/s: pada followers di template lama, aku ingat nak terminate dan delete template tu.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

25 comments:

ejaMaria said...

banyak keja lain... mmg idea kat blog ilang... ;p

lupekanje said...

naper ni Mak Su...acik plak bengang dgn blogspot ni...tak leh nk login la pulak..ate caner acik nk hapdet..
semoga semua kan ceria.

shasha said...

cepat la kembali mak su....

Kakzakie said...

Environment kerja baru membuat Mak Su busy. Tapi kakak selalu singgah kot ada N3 baru....

Kakak pun sama. Bila busy blog tak sentuh...

Zie said...

Lama tak singgah sini..alolo..maksu, update aje ape pun..resipi ke..anak2 ke..keep on writing mak su!!

:)

Zie said...

Lama tak singgah sini..alolo..maksu, update aje ape pun..resipi ke..anak2 ke..keep on writing mak su!!

:)

Intan said...

sape org tu? meh saya watcha dia!

dangarumbia said...

Mak su, kita pun kekadang macam malas je... agaknya dah tua kot, ekekeke...

gadisBunga said...

kdg tu otak mmg buntu. tu pasal entri merepek2 tu kdg2. heheh (Gb laa.. :D)

MOKCIK AZWA said...

Maksu..bila ada mood mari..boleh update blog..masa takde mood..tak aper menyepikan diri hehehe...

tasekM said...

aku pun manjang xde mood lately.
pehal ntah.


.

Uncle Lee said...

Hello Mak Su, waa, mood tense? Minum ayer sejuk....
relax....
Go shopping, beli kasut baru.....feel better.
You stay easy, keep well.
Lee.

sayangsayangibu said...

maksu
ceria ceria selalu ye...

Abang Long said...

Salam. Mak su. Boleh tak kita berurusan melalui emel ? Ada perkara yang teramat penting. Toong kirimkan ke - mohamad.feroz@gmail.com TERIMA KASIH

rATu kEBaYA said...

sabar ye maksu

Mr feckry said...

idea kering?

kella said...

maksu mana leh kekeringan dan kekontangan idea...

Myn Annisa said...

What happen?

Masy said...

dh ade idea nanti sile apdet ye maksu...

Cik Pah said...

take ur time maksu.. kerja itu penting..

Daddy Ziyyad said...

takpe..sabar aje MakSu..sekali idea mai, mencurah curah nanti tu

Heidi Shafiq said...

chill.. :)

hani@debumelukut said...

dua sebab tal sentuh blog, buzy dan tak sihat.
tapi kadang tu blog sendiri tak sentuh tapi masih singgah2 blog org lain..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

environment kerja penentu motivasi
susah nk cr yg betul2 environment dia best

Abang Long said...

Maksu, nak minta tolong. Tolong berikan alamat emel Maksu ? Ini alamat emel Abang long - mohamad.feroz@gmail.com

TERIMA KASIH