Friday, April 22, 2011

Pesanan dari Maksu regarding PWTC

Oh ya, nak pesan.... heh heh heh. kita kat situ pekerja, bukan blogger.

no one there knows about this blog. i keep it within myself only and the virtual blog world/people... coz it's my private thingy and shouldnt be disclosed to anyone i don't trust.

my dear blog friend, i hope i will get your cooperation to maintain the secrecy. Okay?


set tak?

Selain dari pesanan tu, kita juga nak ucapkan terima kasih kepada Azani Md Noor dan ibu muda atas kesudian folo blog ini :D

Kita nak beritahu, kita sukar nak folo balik, tunggu keadaan menjadi lebih baik ya... :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

28 comments:

Cik Pah said...

baiklah..noted..

gadisBunga said...

nanti saya ckp kt diorg maksu takde blog. larikss!!!!

Cik Anita said...

hehe..
baik-baik :)

Mak Su said...

cik pah, cik anita, :)

GB, waaaaa.... kejar kejar kejar

kak Erna said...

ok mak su..janji simpan rahsia

lupekanje said...

dont worry...acik tk kenal mak su dan tk pegi pun pameran buku tu..heheh...
Resiamu selamat besamaku..

kakngah said...

maksu, 27hb adam ada rombongan ke pwtc.. dia tak kenal maksu. jgn risau.

wifenavy said...

ok.Noted.

Myn Annisa said...

Aku tak kira..aku nak kasi tahu jugak ...ekekeke!!

Mr feckry said...

ha boleh cari ni

PuteriKureKure said...

ok maksu! mana la tau tetiba saya tersesat kat kl tu. hehe.

fa10 said...

rasanya ada yg cam muka maksu... masih segar diingatan ni, maksu tersenyum

kakpah said...

kalau kita terberjumpa agak2 kita saling kenal tak ek.
(er.. kakpah nanti yang bawak lomang sobatang tu hahaha..)
lum tau lagi poi ko tak ni maksu..

ejaMaria said...

kite pegi PBAKL tadi lunch... napa tak nampak Mak Su a.k.a odie... :(

gee ryder said...

abisla suma org dah tau maksu kekekek

aNIe said...

Maksu... akak tak dpt pegi ke sana kot... jadi tak boleh nak bocorkan rahsia tu...ehehe

Miecyber said...

Yokiess...

Tips Elakkan Mabuk Darat

TheFusionTea said...

Assalamualaikum Maksu, keja tempat best tu.

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, wokay! I have noted your requirements you nak jadi Lady Zorro.
Macham saya juga....sebab saya pulak nak incognito because takut ada bapak, pakcik ke hubby belajar saya dulu date the anak perumpuan, ke wife, girlfriend before, and nak ikat batu cement block kaki saya buang ke Tasek Ontario....
Oi! Tasek ni sekarang sejuk ayer nya....arhaaaa ha ha ha.

Mak Su, sorry bacha your kaki lutut ada sakit.
I think you main golf too much?
Ada jumpa doctor?
I have had knee problems da sepeluh tahun....ada sikit problem going up or down steps....doctor chakap I have 'degeneration of muscles'....that means tulang gesek tulang, macham dancing Tango....ha ha.

Suda try apa obat pun tak jalan...only thing tada try mandi ayer bunga yet, ha ha.
You stay easy, ya. And no golf for awhile....you ada pangil orang ulut lutut you...?
Have a nice weekend.
Lee.

zino said...

dencadang nak poe eok.. ado kek mano tu?

shasha said...

shhhhhh~~ rahsia rahsia...

arryani said...

ye la...ye la...kita2 jek yg tau ..

Rozami said...

esok aku pg PWTC
tp aku x kenal ko jd jangan risau rahsia terbongkat... "Eh awak ni bloger tuttttt tu kan?

Kakzakie said...

Kalau kakak ada peluang pulak nak cari mak su. Sesaje nak kenal....

cikceriacorner said...

salam maksu..

maksu ada kat pwtc ni ek..dekat ngan opis..teringin nak jumpe mak su..heheh

MOKCIK AZWA said...

Kalau terjumpa, mokcik kata mak su kawan lama mokcik, boleh? hehehhe

wahida said...

tak kira, nak bocor rahsia jugak...hehehe...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

semOga kaki mak su cepat sembuh yew.