Monday, April 18, 2011

Jadual

Bertugas pada 24 april 26 april 28 april dan 1 mei.

shif pagi sampai maghrib.

booth (dalam bahasa isyarat, wakakaka) Bola januari hingga mei dan Fola januari hingga mei.

Nak kenal saya? cari aje gambar saya kat entries lama, cari kat "labelling" kat bawah nun, cari under label "gambar".

Dan thanks kat banghas11 atas kesudian follow blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

27 comments:

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

leh la sain otograf camni..hehe!

Mak Su said...

mdt, hahaha. maksu tak fofler, cariler orang lain yg fofler

PnConfused said...

alalalala... bln 6 br nk pi kl

kakngah said...

maksu ada kt pwtc ke??
insyaallah nx week nak ke sana.. ada can laga2 pipi nih!

kakngah said...
This comment has been removed by the author.
kakngah said...

eh! ada peta lokasi n3 sebelum ni..
sory maksu.. tak perasan da...
ada jodoh kita ketemu k..

gadisBunga said...

nanti saya nak skodeng!!

Ati Masrif said...

bertugas di pesta buku ke..

booth mana?

nak pi nanti :)

Cik Pah said...

insyaallah jika ada rezeki akan berjumpa yer..

selamat bertugas.

cikceriacorner said...

hehehhe..saya pon nak sekodeng mcm GB...hehheh

Tihara said...

kalo la ada kat situ leh jumpak maksu..
ni update pakai henset ke mak su..
??

♥ manje ♥ said...

nak jumpa juge... =) ~

julietchun said...

nak kenal,nak kenal :P

Oasis said...

Hari pekerja pun kerja mak su?

hani@debumelukut said...

Intai dari jauh

MOKCIK AZWA said...

Nanti kita pergi intai maksu!

Cik Anita said...

kalau lah Anita terjumpak Mak Sue, then tegur tapi Mak sue tak kenal pun Anita. Malu la nanti.. :)

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, okay, saya datang jumpa you.
Ada makanan, minum?
Kena pakai necktie? Ha ha.
Have fun.
Lee.

Miecyber said...

Selamat bertugas Mak Su..


China miliki 960,000 jutawan

m i n e r a l . . . said...

selamat bertugas mak su :)

fyna said...

nak tumpang skodeng gak la...
;)

miloais said...

insyaallah - kalo iols kelapangan - akan pegi pameran buku ni...

shasha said...

segan la pulak rasanya nak pegi jumpa..hihihi

aNIe said...

Maksu bertugas kat booth? Pesta buku eh?

saracocohoney said...

nak sign!!! (sambil selak kolar baju...kekeke)

zue said...

selamat bertugas mak su.

kak ina kl said...

kalau gi tempat kamu dapat buku free tak?
wah sekarang ni naik pangkat ek..nanti bagilah satu majallah baru tu boleh akak tolong promosi..insyallah.

dah bertambah sibuk kamu ek..tak perlah kan janji rezeki bertambah