Wednesday, March 2, 2011

Tahniah ya kakngah

Tahniah buat kakngah, dia berjaya captured nombor 00074863 pada jam 0915hrs.
Sila emelkan alamat postal, berserta alamat rumah kat kampung dan alamat rumah orang yang rajin buat open house grand-grand masa raya puasa.

ooppsss!! haku terlebei sude..........

;P

p/s: Terima kasih kepada Mimie, sudi jadi *geng tidak kosong :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

Kujie said...

erk...maksud

bila nak capture nombor lain pula...tungguuuu

jedi said...

terlepas sudah

aNIe said...

Oooh...tak perasan ada giveaway...hehehe

Natalia said...

ala..takde can nak join huhuuu

Kakzakie said...

kakak terlepas masa tu. Buka saja dah banyak sangat nombor yang tertinggal. Heee....

h4ni3 said...

alaaaa
ter missed sudaaa

Mimie.Candy Cane said...

maksu~ hehehehe..tp jgn piat2 eh..i'll be good :)

Sha said...

maksu.... buat lg sekali, dah terlps pandang. hehehehehehe

CuTeMiUt78 said...

tahniah tuk pemenang... tu la tak sempat nak capture

Cik Pah said...

congrats.. waktu cik pah baca entry nih semalam .nombor tuh dah larik jauh.. takde luck

kakngah said...

sorry maksu.. ptg ni baru berkelapangan on9.
kite dh emel detail sume ..
:)

gadisBunga said...

tapi kan...kenape dgn nombor 74863 tu? :D

Mak Su said...

:), tq buat semua yg singgah, tak sempat nak reply satu-persatu nampaknya

menjawab soalan GB, tak ada makna apa-apa, sesaja jer nak kasik unik :)

zino said...

lepas ni no apo pulak hehe

etomyam said...

steady, maintain steady