Tuesday, March 8, 2011

Syukran Ya Allah

Pada hari aku menyatakan yang kakngah menang giveaway blook mortar & pestle, aku terima voucher bernilai RM20 untuk membeli-belah di kedai gergasi. Voucher itu sempena kesabaran aku menjawab online survey yang telah aku sertai sejak setahun lepas. Dengan 2000 point, aku boleh tukarkan kepada voucher kedai gergasi bernilai rm20. Alhamdulillah.

Tadi aku baru bank-in cek nuffnang bernilai RM60.00+. Sebagai ahli bukan glitter, permintaan aku untuk cashkan uwang pada bulan disember 2010 baru diterima pada ujung minggu lepas. Alhamdulillah.

Hari ini kakak dapat gajinya pertama (dari kerjanya yang ke-3 sejak habis spm tempohari) bernilai RM500 +. So dia beli henpon made in china, juga katanya nak beli beberapa lagi barang-barang. Dapatlah aku pula pow duit dia, alhamdulillah.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

Cikgu CTE said...

pandai mak su buat duit.....

kayteeze said...

Haha..
Rezeki tu Maksu.
Alhamdulillah.. tumpang suka gak!

Mak Su said...

c. cte, taklah, ada blogger lain lagii sukses dari saya :)

tie, alhamdulillah

aNIe said...

Maksu...rezeki tu... alhamdulillah... bolehlah kakak tu belanja dpt gaji kan?

ckLah said...

Tahniah maksu...

Mak Su said...

k.anie, yg benonya, budak2 kalu bekerja, just for their own fun. modal saya ngan hubby kuar lagik banayk.... hu hu hu

cklah, tq

shasha said...

alhamdulillah...murah rezeki mak su...

ct N honey said...

nak beli apa dengan duit yg maksu dapt tu?

Kakzakie said...

Alhamdulillah ingat bersyukur atas pemberian dariNya....

wifenavy said...

Best kan dapat duit yg tak dijangka nih!!

Tihara said...

rezki ada di mana-mana kan maksu

eelobor said...

siap pow2 duit lg tuh, hihihihi

CuTeMiUt78 said...

tahniah mak su... kita pun hari tu dpt voucher dari jusco belum g tebus pun

Oasis said...

ye lah mak su...bila nak blanje ni? ABC yang rega rm1 pun jadilah. huhu. Bertambah rezeki mak su kan...alhamdulillah.

julietchun said...

seronok kakak dapat gaji, banyak tu.

atty's said...

alhamdulillah rezeki tuhan kasi ye maksu..