Tuesday, March 1, 2011

Maksu nak giving away A

Minta maaflah, dah lama berblog, inilah pertama kali nak giving away, dengan sukacita dan rendah hatinya, maksu nak give away satu buku (blook) dimana beberapa ketui cerita-cerita kosong maksu juga ada disitu, iaitu blooknya yang bertajuk, Mortar & Pestle, headernya gambar mata wanita yang sungguh ayu, dan gambar besar adalah gambar batu lesung, tiada resepi di situ, tapi banyak perencah :D

Sila lihat nombor seperti kat sebelah arrow tu (scroll kat bawah-bawah, maka berjumpalah), sesiapa yang dapat nombor 00074863, silakan print screen cepat2, buat 1 entri di blog anda berserta link ke blog maksu, dan nyatakan timing anda capture gambar itu dengan tepat setepat-tepatnya, di samping itu, sila emel pemberitahuan anda ke ceritakosong@gmail.com.

Juga letakkan komen kat entri ini as an information.

p/s: kalau ikutkan tema blog ni, nak buat giveaway, maka adiahnyer berbentuk kosong, wakkakaka [errrrr... aku gelak sendiri ker? eerrrrrr, jangan marah ek..... la la la]

p/s 2: gambar tu saya capture nombornya 74618, saya taruh nombor 74635, kendian 74652, tapi oh tak leh jadik, kena up lagi angkanya....... tapi giftnya tetap seketui jer, sowi ek, bajet ciput, subsidi kureng ini tawun...., kalu tak caya tanya kat husin yang tak ada spm tapi dah pi keroje kat singapore tu ;p

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

Ina Hashim said...

ala maksu dah terlepas 3 angka

kakngah said...

chop!
maksu.. rasanya kita dpt capture itu angka la..
sat na.. buat n3 + emel..

Mak Su said...

ina, alamak

kakngah!!!!! tahniah!!!! copek yo

makdara TERdiva said...

ala...nak jugak buku tu..

sob..sob..[sambil berlari2 kebilik merajuk dan menghempaskan diri di atas katil..ala2 drama melayu purba]
:P

PnConfused said...

alaaaaaaaaaaaaaaa....


nak juga!

rATu kEBaYA said...

terlopeh den maksu... buat lain pulak give away.. hehehe

nabilah_2908 said...

ala....dah terlepas....huhuh....

jom ke APA KATA HATI pulak,
AIR OH AIR

atty's said...

salam maksu.alor dah terlepas sudah..

kakpah said...

kita nak taanya si hussin. Tolong bagi no. tel dia ek...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala.....nak jugakkkk.

Pala Maldini said...

aisey... dah lambat la..

CuTeMiUt78 said...

alamak dah terlambat dah... masa tgk dah 0074905

Mimie.Candy Cane said...

wahh..bestla GA ni..sy xleh buat dh..dh takde stok..hehehe

salam ziarah ...nasik2 tkde ke maksu..hehe

shasha said...

errr...kalo tak join tapi nak hadiah gak camna??

suara said...

Ishh... dah terlepas la...

Mak Su said...

soriler pd yang mai dan terlepas, len kali maksu buat lagi ek ;P

mimie, maksu dah niat awal-awal, mmg nak berikan 1 kat pemenang bertuah... mcm pasang nazar ler gitu ;)

tp lelain stok dah habis dah :D

Ila said...

la,dah terlepas lah plak

So Shy Lady said...

assalam,
maksu buat la lg .... ;D