Friday, March 4, 2011

Makanan pada hari jumaat

Pertama sekali, terima kasih kepada Lipis Lady dan My Story Line atas kesudian follow blog ini :D

~~~~~~~~~~~~

Sukacita nak beritahu kepada rakan-rakan sekelian, serikat baru ni juga menyediakan makanan pada hari jumaat, sama juga macam majikan di syarikat lama tempat aku bekerja.

Jenis-jenis makanan yang disediakan adalah berat, aku tengok dorang pun hidang dengan sepenuh hati, contohnya seperti nasi dengan lauk-pauk seperti ayam, sup, sayur-sayuran, buah, bubur, kuih, nasi goreng, telur mata. Adakalanya mee kari, mee sup. yang berat-berat saja. Nampak gayanya, aku juga akan jadi tambah berat!!! SEBAB meja aku dekat dengan dapur!

la la la

Walau bagaimanapun, terima kasih jugalah kat majikan di serikat lama, ada 3, 4 jenis kuih yang tak pernah ditukar-tukar saban minggu saban tahun - itu-itu juga. eh, lupa plaks, juga ada epal bercat merah. Oops! ini mengata kah berterima kasih kah.... ?

panngggggg

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

ejaMaria said...

best nye tpt keje ada bagi makan-makan... klu keje gomen cam saya mana ada... makan la sendirik ;p

Mr feckry said...

masalah tu maksu kalau meja dekat dengan dapor

Kakzakie said...

Maksu... yang lama tinggal kenangan. Sekarang ini duduk dekat dapur hm... sure tambah berat punyalah :)

- GC - said...

ni company apa sampai makanan provided dengan best sekali.. jelesss.. haha

shasha said...

hari jumaat je jadi co-worker mak su..ok tak?heheheh

zue said...

seronoknya maksu hari jumaat dpt makan free....zue keja dah 19 thn lum pernah dgr hari jumaat mkn free....lunch ni nak mkn apa...bayor sendiri..huhuhu

kayteeze said...

Bertuahnya maksu, ada makan free tiap jumaat. Tak pernah lak Tie dengar ni... :)

pB said...

Bertuah Maksu


ada makan free

rejki jgn ditolak

julietchun said...

untungnya. tak pernah bekerja di syarikat begitu.

Mak Su said...

eja, mr feckry, kakzakie, gc, shasha, zue, tie, pb, juliet - pelik gaks, masa mula2 masuk dulu, sy ingatkan dorang tipu... tapi memang benar :)

so, saya kena exercise hari2 untuk buang fat2 yang terkumpul :)

Cik Pah said...

erk..maksu ..adik nak tumpang makan kat sana boleh tak ..hhehe

Melur Jelita said...

Seronok mak su jelita..he he he

Saya datang ni ada hajat..nak menjemput Mak Su jelita and da Gang sertai segmen melurjelita datang ..jeng jeng jeng! di http://melurjelita.com/

Sudi - sudikan la ya

a r y a t i said...

upload la gambar kak

saracocohoney said...

Alhamdulillah...rezeki luas... hehehe