Monday, February 14, 2011

Telegambalela - cerita kenduri

p/s: terima kasih buat Noraini Hussin kerana sudi follow cerita-cerita kosong saya ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mari merasmikan pelamin dengan gaya akrobatik


ini salah seorang selebriti yang hadir, iaitu Chef Yang Jamil, bertindak sebagai emcee, yang kahwin tu pangkat cucu, bapak pengantin adalah pakcik driver di tempat cari makan 'tteetttttt'
ambil gambar dari dekat, eeiii, tetap tak puas hati sebab teringin nak sumbangkan suara ;p

pakcik driver sebenarnya ada main band di masa lapang, tetapi sebagai tuan rumah, tidak dapatlah dia menunjukkan skilnya pada hari kenduri tu.


sesudah makan kitorang ke kedai motor, repair motor, sian w, boring dan letih dia, sampai tertidur-tidur di atas kerusi itu


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

Pok Li said...

Suka makan telur kenduri.

Mak Su said...

pok li, memang haritu dia ada kasik telur dan kerepek :)

cikceriacorner said...

nape baby w masam..hehehe..

Mak Su said...

2 jam lebih kat kedai motor ;p

Dinda Iva said...

penat buat akrobatik tadi tu maksu..hehehe

ikan emas said...

heeee..

seronok betul nampak...

faridmw said...

salam.. bestnya... nampak masam ja muka...

Ila said...

muka w tu mmg bosan giler kan...hehehe

aNIe said...

Bebudak kalau terlalu lama ikut kita berjalan memang diorang boring...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alahai...
masam mencuka W.

ckLah@xiiinam said...

Salam maulid ur rasul...

Zie said...

selamat pengantin baru utk pasangan tu..

mcm best je kawen dlm dewan..hehe

shasha said...

musim kenduri kawin dah tiba?