Thursday, February 10, 2011

Siaran tertunda

Baru ada kesempatan nak share lagi sedikit barang-barang yang diberi oleh kawan-kawan di tempat cari makan lama, haritu dapat dari Ati dah sharekan kat sini :)

Si aida buatkan beg [warna hijau tu], dia ni joined sama dengan aku. Sedih katanyanya, kawan sama-sama masuk kerja dah tinggalkan dia, alah... relaxlah, awak maintain, no worries, kalau hati gumbira, jangan fikir-fikir perkara-perkara yang menyedihkan.
Kad dan brooch tu dari Malar, terima kasih, kat CH hari tu Malar was my roommate. Malar kata, "kenapa ya kakak, when at work, all of us showing sour faces, but here in CH, we can laugh and eat and do things together?"

Hhhmmm, kat tempat kerusi diletakkan banyak sour words, sour faces, sour feelings, sour voices, sour pencils, sour pens, sour a4 paper, sour computer dan berbagai lagi barang, hal ehwal berperisa sour... juga ada pisau-pisau berterbangan yang mencocoki belakang.

Ingat lagi tak aku kata encik dan puan tali leher buat dunno di n3 lalu? Finally ada juga, angpow, dengan ucapan thank you for everything selama almost 12 tahun you tolong kami, dan nilai everything aku itu Rm100..... hhmmm, ya lah. Sebuah nilaian... terima kasih lah, ada gaks daripada tak ada :D

TERIMA KASIH

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

8 comments:

Ila said...

mesti sedihkan nak tinggalkan kekawan yg dah lama kenal..takpelah,maybe nanti leh jumpa kawan baru kat tempat baru...

ieda said...

tanda ingatan itu sgt bernilai..

kakpah said...

orang cakap daripada cempedak baik lagi nangka. daripada tidak baik lagi ada. jadiklah. dapek boli lomang sepuluh batang..hiihii

cikceriacorner said...

eemm..maksu..yg penting org ingat kite...

diaorg mesti rindu kat maksu..:)

pak long said...

salam...
pada cempedak baik nangka kan mak su....

zino said...

selamat berhijrah...

Mak Su said...

ila, terasa jugak kesedihan, sikit, hahaha

ieda, bener :)

iyo tu kakpah, botul :)

cikceria, ntahlah, up to them :)

pak long, hahaha, betul, betul

tq abg zino

N.A.T said...

ermmm nak angpow gaks