Tuesday, February 8, 2011

Si mulut jahat buat cerita konon

aku menyesal meletakkan jawatan????

sudah-sudahlah mencaci-maki.............

di sini tulis aku daftar jobstreet tahun 2009, tapi ini sebenarnya pendaftaran ke dua.
TENGOK, aku memohon 82 kerja altogether, tapi none succesful. Sedihnya....... :(

sekarang, aku nak delete lah akaun aku jobstreet aku ni


kerana aku sudah berjaya mendapatkan pekerjaan lain, melalui tradisional method iaitu melalui iklan di suratkhabar....

* pertemuan aku dengan iklan ini sebenarnya sesuatu yang menarik, akan dikongsikan kelak :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

shasha said...

hmm....kenapa mak su??

PnConfused said...

laaaa... ngapenyer maksu...


sy pon susah cr kejer gne jobstreet tuh....

gne traditional sng.. kih3

Tihara said...

senang nya maksu dh dpt keje..rezki..saya juga tk keje ape satu

tasekM said...

betul la su...
pesen tradisional tu rasanya lebih ok.




.

Peminat Katie Holmes said...

tradisional dengan moden? which one is better maksu?

sarah mohamad said...

saya pun sama . dulu time carik kerja , tengok dekat metro hari2 :) last2 dapat jugak .

rasp said...

iyelah, traditional way lagi senang & puas hati kan...

Uncle Lee said...

Hello Mak Su, you take it easy, ya? Jangan stress ke tension, not good, minum ayer sejok ke iced coffee....

Waa, buka masuk your blog....you just changed this decor? Very nice...
Have a happy rabbit year, Mak Su.
Lee.

Mak Su said...

shasha, pnconfused - sbb sy umur dah 41tahun kot, bulan 10 ni saya sambut besday umur 42 tahun

tihara, nmpknya sy terpaksa keja gaks sbb asben mintak tlg contribute utk kewangan famili, eventho sy dah bersedia nak retire

tasekM, lebih personalised :)

peminat katie holmes, depends on luck

sarah mohamad, rasp :)

Happy rabbit year buat uncle lee :)

miloais said...

maksu : mulut manusia ni payah nak tutup... nak plak yg ada PHD tinggi ni....
lagi senang nak tutup mulut tempayan kata orang tua2...
so... abaikan jer lah suara2 sumbang-mambang tu...
yg penting - ceria - tumpukan perhatian kepada usaha maksu jahhh!~

Softtouch [Hanim] said...

sy pun ada akaun kat jobstreet...xdelete2 lagi...biarkan jelah

achik said...

keje kat opis lama, saya dpt dari iklan paper.. yg skang ni dari jobstreet.. :)

good luck kat tempat baru mak su..

zue said...

klu ada org rekomen baru senang dpt keja.
zue masih di tmpt lama hingga pencen kot..suka x suka kena tempuhi juga.