Saturday, February 5, 2011

Petua mengurangkan berat badan

Terima kasih atehqshe, anamarza - atas kesudian following blog coretan mak su ini :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ambil akar daun pandan sambil selawat 3 kali.

Rebus dengan dua gelas air, jadikan satu gelas dan minum bila suam.

Lakukan dua kali seminggu selepas makan makan.

Dalam beberapa hari berikut anda akan kerap membuang air bagi membuang lemak.

Insyaallah, boleh cuba.

Hiasi rumah anda dengan wall sticker bermotifkan bunga-bungaan.

19 comments:

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Boleh juga cuba nanti..tq..:)

ckLah@xiiinam said...

Wah...mesti dah slim ni maksu. Hehe

Mak Su said...

tq ustaz, singgah di sini

cklah, not yet,hahaha

PinQib said...

sy klu kena buang air4 ni jd takot
tp tengs maksu

GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

rieyana ynn said...

wah...best sgt kalau dpt petua slim neh...;d

kak Erna said...

mak su..nak cuba buek ni mak su..nak kurus..tapi..tak la kurus2 lagi..

Daddy Ziyyad said...

tapi kan maksu, sebenarnya, berat yg hilang tu ialah berat air, bukan lemak tau..~huhu

Mak Su said...

pinqib, tak seswai ker?

yana, kak erna, moh ler kita terai

daddy ziyad,itulah kan...

mamawana said...

Perkongsian yg bagus sgt ini MakSu. Tq. Assalam.

KAMATO said...

maksu, kalau dah guna petua ni, makan takya control ok ke?

zino said...

abang nak kuruskan bahagian perut je boleh tak guna petua ni hehe

en_me said...

ghiteww makk.. ehehe

Insan Marhaen said...

bagus untuk ibu_suri hih! tapi tak ada petua yang tak perlu kerap buang air ke?

maya amir said...

wahhh bagus petua ni..boleh cuba nanti:)

Mak Su said...

tq mamawana :)

kamato, sy rasa, mkn kena control gaks, bukankah kebanyakan punca perut adalah peyut ;)

abg zino, cer terai, cer terai ;)

en_me, ghitewww ;D

IM, apa kata kalu gunakan detox utk buang toksik dan lemak tu, gold detox, sy rasa itu jer alternatifnya

maya amir, a'ah kan, cer terai, cer terai :D

secangkir madu merah said...

petua yg berguna...tanpa mengeluarkan kos yg tinggi...boleh cuba jugak ni... tapi takot hangat2 tahi ayam je saya ni...hehehe

Mak Su said...

secangkir madu merah, maksu pun sama , selalu hangat2 tahi ayam jer, hu hu hu

shasha said...

mak su try dulu..result dah ada bagitau saya...saya nak try lak..heheheh

Anitadahahs said...

eh mak sue dah cuba?
berkesan ke?