Wednesday, February 16, 2011

Pengumuman

Pengumuman-pengumuman
Siapa yang mau bantuTolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku
Siapa yang mau

eh! salah PENGUMUMAN pulak

gue udah berpunye ya bung

Ini aku nak buat pengumuman, hhmmmm [tarik nafas... lepas...]
aarrgghhhh, tak sanggup nak cakap, tengok gambar sajalah,





Terima kasih uols, terima kasih. Saya mengundur diri dari bisnes online.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

Tihara said...

Good Luck maksu..jgn lupa saya

makdara TERdiva said...

tak pe maksu..rezeki ade di mana2.. :D

asal jgn tutup belog ceritakosong ni sudah!

ns said...

apa pun kerjayanya, good luck dari saya ;)

nabilah_2908 said...

hope Coretan Maksu ni..tkdak la di tutup yer Maksu...even mula sibuk dgn kerjaya baru Maksu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : SILENT READER

atty's said...

gudluck maksu.semoga berjaya dlm apa jua bidang yg makusu ceburi..amin

Jom baca: DiamondRing

PnConfused said...

wpun sy xfollow maksu.. tp.. sy ttp slalu cekidaut...



erm..bisne o9 jer kan??? sini xtutup kan???

wahida said...

jgn tutup blog cerita kosong ni sudah..
gud luck utk maksu...rezeki ada di mana2 bebeh!!

Zie said...

Mak Su, jangan give up!!

Yunus Badawi said...

All the best in your new undertaking.

Sha said...

salam:)

Good luck maksu!

smoga rezeki murah ditmpt baru. amin

shasha said...

like seriously???

Daddy Ziyyad said...

nak start bisnes secara bukan online ke lepas ni?

kakpah said...

rezki kita kalau tak di sini, di sana...

kak Erna said...

tak po mak su..mungkin takde rezki mak su nak bisnes..insyaallah lain masa..

Dinda Iva said...

takpe2...ade hikmah tu...gud luck keje baru yea...yeay

Mak Su said...

tima kasih semua yg hadir, tak bisnes online or offline, tp kerjaya baru dan nak beri sepenuh komitment, sebab sudah falling in love :)