Monday, February 7, 2011

Buangkan melalui tapak kaki

Banyak respon diterima tentang kita-kita ni yang hadapi masalah bila proses penyahtoksik itu terpaksa melalui proses pembuangan air besar, malahan aku akui, aku sendiri alami masalah itu.
Entah bila aku tak sedari, aku alami gastrik. Jangan salah sangka ya, aku tak pass natural gas dan playing a trick, tak baik tuduh-tuduh, babap kang.

.

Aku akan sakit perut yang teruk selepas ke tandas dimana aku terpaksa makan semula dalam jumlah yang banyak untuk topup apa yang dah dibuang. Bibir aku juga pucat dan alami keretakan, selain kadangkala sukar nak bernafas. Kata bijak pandai, itu adalah salah-satu simptom2 gastrik.

.

Ohh...... aku memang sungguh-sungguh tak sedarinya. Kini kita ada alternatif, iaitu melakukan proses buang toksik melalui tapak kaki dengan gunakan golden slimming foot detox patch.
Dengan sekeping pada harga RM1.50, ia adalah suatu alternatif yang wajar diberikan pertimbangan :)

8 comments:

rATu kEBaYA said...

FootDetox... erm.. ada yg serasi mungkin boleh diterima badan...

cikceriacorner said...

o yeke mak su..bagus ni..bleh buang toksin..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum maksu..

mcm berbekam jugak kans huhuhh

rasp said...

bagus gak nie sis..murah plak tu...

Yunus Badawi said...

Betul ke benda tu boleh buang toksik?

Kakzakie said...

Salam mak su,

Kat tempat kakak ada juga jual harganya RM30/- sekotak (ada 10 keping) Jadi maksu punya lebih murah, boleh dapat berganda.

armouris said...

info tentang buang toksin di SIHAT SELALU - Koyok Kaki Buang Toksin

Lieynanilaz said...

saya pun pakai foot patch nii...memang membuang toksin...elok untuk kesihatan..