Tuesday, February 8, 2011

The Arrival of the End

Finally, the last working day for me has arrived. Today marks my last day with 'the tempat cari makan namely abcdefghijklmnopqrstuvwxyz' [letih nak menaip, panjang bebeno namanya], after more than a decade, i finally a resignee again.

And again, i wave goodbye with so many feelings, bittersweet, fun, laughter, tears, hatred, depressed, happy, overwhelmed - to name a few. Clouds of sadness covering my head and i keep on drawings photographs after photographs, the faces of the people i have made friends and made enemies here. What to say, i want to be a velvet red rose pink rose in everyone's heart wherever i go, but sometimes, people take roses as poison because of the 'duri-duri' [duri apo aa in english?.... oh ya!! ingat dah! thorn!

ya, people take the thorns as poison and so they hate roses doesnt matter whether roses bring good smell lovely smell or not [ketiak i tak berbau, hokey, and i tak pakai deodorant - oops! terbroadcast pulak]

Anyhow, what is over remains a memory, and with this, goodbye encik tali leher, puan tali leher, tempat cari makan, goodbye, i wish you prosperity

p/s: eventhough no one of the so many enciks tali leher and puans tali leher i have assisted throughout these years remember to treat farewell lunch or angpow or saguhati or whatever even jam meja pun tak dak bagi. I am not looking for materials, true. but your thought is important, since the thing practices 'here' is like THIS, i have no regret in leaving you all behind

:D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

CikSembang said...

so sad..but just take the word hijrah , you will be better dear

Daddy Ziyyad said...

-mesti byk kenangan di situ kan...
-so, lepas ni ke mana..

nabilah_2908 said...

ibarat burung yg lepas dari sangkarnya... ;)



jom ke APA KATA HATI pulak,
WHERE RAINBOWS END

SUZIE APAI said...

pahit tuk di lepaskan ye mak su...

tak pe..

hijrah itu pengorbanannnn...

hijrah itu perjuangan...

kayteeze said...

Kekadang kita perlu telan yang pahit untuk merasa manisnya kehidupan.

Selamat berjaya di tempat baru, ya maksu..

Ummi said...

mak su, all the best to you

semoga tempat baru membawa sinar :)

hani@debumelukut said...

Maksu, wishing you all the best..Semoga esuk lebih baik dari hari ini..

one said...

Alamak, how's the upd8 gonna be? as frequent as usual or even more?

Ila said...

semoga tempat baru lebih menyeronokkan dan memberi lebih kepuasan bekerja...

syurei said...

All da best mak su.. Smoga hari esok lebih baik dari hari ini.... keep in touch k.. Muahhhssss...

Kakzakie said...

Salam mak su,

Kakak believes that you will be better with new environment and empire...

MOKCIK AZWA said...

Mak su..all the best in your future undertaking..oppss terspeaking la pulak hehehe

Mak Su said...

thank you thank you thank you :))

[sedihlah puloks skit]