Thursday, January 13, 2011

Yang kena pergi vs Yang kena tinggal

lompat bintang.... lompat bintang... lompat bintang... lompat bintang... lompat bintang... lompat bintang. Hoh.... semput!

Eh! nak hantar pisang kat masjidlah

p/s: yang dah tiba masa kena pergi tetap kena pergi, sudah suratan, yang tinggal tu, diharapkan, pandai-pandailah bawa diri

p/s 2: terimakasih asnah58, azlanlin kerana sudi follow blog kita ni ya :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

zino said...

nak tukar bawa epal , buah lai ke boleh juga hehe

kakpah said...

ya.. macam tu lah adatnya.

Kakzakie said...

lompatan yg baik. lari semua kolestrol dari badan. pisang tu jangan makan banyak-banyak, betul sedekah je kat masjid/surau.

Mr feckry said...

kenapa pisang? buat goreng pisang la maksu

gismo82 said...

Epal pun best juga..he..he..hee

Sha said...

salam:)

dari dulu hingga skg asyik pisang aje maksu... cuba ubah yg baru dan terkini..... coklet ke?

nak war-warkan!!!!

- GC - said...

nak pisanggggg...

Pala Maldini said...

masih gigih dengan senamrobik tu, eh ?

cikceriacorner said...

nak jugak maksu..pisang...hehhe

atty's said...

hantar gak sini pisang sesikat maksu

Peminat Katie Holmes said...

sudah suratan ;)

So Shy Lady said...

salam knal maksu,

nak folo....n nak pisang gak

Mak Su said...

hihihi, mood saya hepi hari ni, tapi masih bizi, thank u semua yang singgah.

abg zino, kakpah, k.zakie, mr feckry, gismo82, kaklong sha, GC, pala maldini, cikceria, atty, peminat katie :)

Mak Su said...

so shy lady, tq, janganlah shy2 lagi ya. nanti saya tepek ler gamba pisang, ihik ihik

ima said...

assalam mak su...pisang pun sodap!!!