Saturday, January 29, 2011

Warna 2011

Terimakasih ya lieynanilaz, atas kesudian follow blog ini :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Instict aku menyatakan yang warna untuk 2011 adalah warna-warna berlawanan, warna kontras. Kebetulan tertengok women's zone, mereka sedang memperkatakan tentang warna dan pakaian, tas tangan, kasut. Dan mereka menyatakan, warna 2011 adalah warna kontras!

Wow! Instinct aku benar!!! TAPIiiiiii, aku lupa nak aplikasikan konsep itu di blog pyjama ini.. hi hi hi

Jum tengok stickers :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

shasha said...

contoh warna warna kontras mak su...nak aplikasikan ni..hehe

Mak Su said...

cantik tau :)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

warna ceria memang ceria macam orang muda-muda..


kita berdua muda kan mak su ?

Mak Su said...

rina0307, of course :)

en_me said...

blog makk nih warna warni sudahh.. ahaks

Mak Su said...

en_me, hahaha

Cap Api said...

warna itu penting.. warna kontras tu macam maner?

So Shy Lady said...

rasanye lipstick color oren akan jadi tren ths year

heheh

IEYNA said...

blog maksu dh smakin cntik...simple jer....

Kakzakie said...

pasti tahun ini kita semua tambah gembira dan jangan lupa maksu kan baru hijrah kerjaya. Best.... itulah instictnya.