Thursday, January 6, 2011

Wall Sticker

Produk terbaru yang terdapat di My Special Mall ialah wall sticker yang dibawa khas dari Korea. Ada banyak pilihan untuk rumah anda, bilik tidur, bilik anak-anak, bilik bacaan, dapur dll. Harga-harga yang ditawarkan adalah mampu milik, itu saja yang boleh saya katakan selain dari kualitinya yang memang manthop!! Sila lawati ke gedung, eh wah, My Special Mall untuk melihat-lihat. Jangan lupa untuk meneliti di tab Wall Sticker untuk keterangan lanjut tentang produk ini.

Gambar-gambar wall sticker akan diletakkan beransur-ansur, sila lawati gedung My Special Mall untuk produk terkini.

p/s: terimakasih buat anyss atas kesudian following blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

Izariza said...

nampak menarik betul corak wall sticker ni maksu! nanti saya berkunjung ke Mall ye..

wahida said...

maksu, saya dah tgk special mall tu, mmg cantik2 la wallpaper tu, ada pilihan lain lg x utk bilik anak2, utk saya buat pilihan...

- GC - said...

cantik lah. lawa dan lawa.

CuTeMiUt78 said...

eemmm dah jengah dah maksu..so nice.. esok klu dah siap umah kita.. blh la order ngan maksu

sayangsayangibu said...

cantik cantik
sya baru lepas habis hias bilik anak dara dengan sticker minggu lepas lepas tu, tp ada yang menawan kalbu nih, nanti lah bilik belakang sya usahakan untuk bilik enariq sbb ada yg berkenan tu

Mak Su said...

tq izariza, wahida

gc - mmg cantik2 menawan kalbu :)

tq rina, sudi follow juga tu :)

sayang2ibu, sayanggggg sayang2ibu

kella said...

ouhh... nanti kita terjah! :)

Ain said...

shantekkk....

nak tengok jugak la...

PinQib said...

comel, berapa eh, rege dia?

| Hadiah dari SARAWAK |