Monday, January 3, 2011

Take a break

Finally, siap juga dah renovation dapur rumah jiran :)

Tapi ada last minute request suruh lagi, buatkan pula bendul untuk menghalang air dari dapur dari terpercik ke area living hall. Orang tu suka sangat tambah last minute, tambah last minute, tambah last minute.

Paksu chot nak take a break lah.







Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

11 comments:

kella said...

Alhamdulillah..

hai maksu.. lama kita tak jenguk maksu.. terima kasih maksu sudi jenguk2 masa kita takda kat umah.. :)

selamat menyambut kehadiran 2011.. :)

azieazah said...

Teringin gak ler kita pun nak buat camtu gakkk...

PinQib said...

wah. maju ar maksu


"A calm and peaceful mind is a very important factor in good health."

| Update terbaru! |

julietchun said...

bukan senang nak pasang tiles tu.

cikceriacorner said...

alhamdulila..tahniah mak su dan pak su..:)

Melur Jelita said...

Macam sinki kat rumah saya je...sebijik..he he

Melur Jelita said...

Macam sinki kat rumah saya je...sebijik..he he

shasha said...

isk isk iskk...pasni apa pulak lagi ek..

zino said...

esok lusa ada lagi yg dia nak tambah tu asal kan masyukk ok la kan hehe

Mak Su said...

terima kasih semua kerana sudi mai sini, kita ni tak dapat nak jenjalan sebab kat umah, line bengong..

mengenai renovate: dah okey dah, tak da tambah lagi dah...tapi katanya ada lagi 2 proj nak suruh paksu chot buatkan... tapi kena tunggu duit ler. ai tak kisah ;)

Cik Pah said...

alhamudilah.. masyuk maksu di awal awal tahun nih..

itu lah kelebihan pada sapa yg ada kemahiran nih..