Friday, January 7, 2011

Sokonglah saya.... ok?

"Bang, ayang anje stroberi cupcake blueberry muffin dah tanya kat stesen minyak petronas tu, kalau ada nak cashier atau pekerja am, tapi sekarang tak ada kekosongan".

"Hang gila ka??"

"Bang, ayang anje stroberi cupcake blueberry muffin dah tanya kat pejabat tol tu, katanya nak pakai orang lagi, kerja shif pun shiflah, tak apalah".

"Hang gila ka??"

Dapatkan Bingkai Serbaguna / Multi-usage Frame for your loved ones

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

12 comments:

atty's said...

salam maksu..maksu tengah cari keje ke..?

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

mak su...nk benti keje ke....

PuteriKureKure said...

maksu cari keje temp ke?

Daddy Ziyyad said...

cari kerja ker?

aNIe said...

Maksu... tunggu aje tawaran dari cik abang tu sendiri... kerja part time atau full time kat rumah... mintak dia gaji mesti lumayan...heheheh

~ yus ~ said...

maksu nak buat dua kerja ke?

Mak Su said...

atty, tgh cari kerja

norli mamarempit, a'ah

intan, whatever yg membahagiakan hati ini... hu hu hu

daddy, iya

kak anie... hu hu hu, tak, dia tak kasik saya berenti

yus, to find a new one

Cik Pah said...

untuk maksu ker untuk anak kerja tuh ? nape paksu chot cakap hang giler ? klakar lah dia tuh..

PnConfused said...

maksu stress ek...??

cari kejer lain??


sabo2...

shasha said...

tak sokong tak sokong

CuTeMiUt78 said...

maksu.. apa maksud tersirat ni..?? cam nak berenti keja je

O'gosh said...

saya datang...