Wednesday, January 26, 2011

Replacement

Just to share, today my replacement is here, so i have to mencurahkan segala macam ilmuan kepadanya..... [teringat ketika aku mengreplace orang dulu, terpaksa main belasah saja, no body was around to teach me, dan budaya aku aku engkau engkau sudah lama diprektiskan pun.....]

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

wahida said...

kat opis saya pun mmg dah lama amalkan aku aku kau kau...huhuu...
mmg x boleh dibiarkan sebenarnya....

atty's said...

selalu mcm tu lah kan..memasing nak buat hal sendiri walupun bekerja dalam satu pasukan

saya semenjak keje tmpt ni alhamdulillah ..sbb saya je sorg..takde org lain ..aman damai

KAKTINY said...

takpe maksu..
mencurah ilmu itukan ibadah..
maksu mudahkan kerja budak baru tu, nanti kerja maksu di tempat baru akan dipermudahkan Allah.. InsyaAllah.. ameen..

julietchun said...

sama2 senang hati kan :P

shasha said...

mak su nak berenti dah ke?? ada replacement dah...

Zareda Norman said...

mak su

siap ada replacement lagi.. sedihnya *lap airmata*

tak pe, permulaan langkah untuk pergi lebih jauh lagi kan

Mak Su said...

wahida, ada gaks tmpt yg bagus

atty, tmpt mcm tu heaven, tak ada dengki mendengki

tq kaktiny

julietchun, not really

shasha, a'ah, dorang takut kalu bos mati pucuk kalu tak ada assistant

zar, kita bawak diri ler, dorang tak mo dah kat kita, sejak dari 1st day lagi, kita yng tak sedari