Monday, January 10, 2011

Pelbagai kegunaan

My Special Mall juga ada menjual bingkai serbaguna dan 2 gambar di atas adalah contoh-contoh kegunaannya. Boleh letak 1 gambar saiz a4 dan bingkaikan mengikut tema-tema yang disukai (senyum, masam, terkejut, merajuk, menangis dan lain-lain). Melekatkan adalah mudah, hanya gunakan selofan tape. Kalau hendak minta dilubangkan supaya senang digantung di dinding cuma beritahu ya, nanti akan diusahakan :D
Bagi peminat kucing, boleh abadikan gambarnya di bingkai ini seperti contoh di bawah.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.
© 2010 Hakcipta Terpelihara.

6 comments:

cikceriacorner said...

salam..
maksu..cantik bingkai tu..:)

Oasis said...

Tahan lama tak ni mak su?

Mak Su said...

cikceria, mmg cantik2, kreatif

oasis, insyallah, dari bahan kertas tebal apa ker nama board tu ek.... adui, telupa plaks

wahida said...

x tgk lg wall paper maksu tu..nnt nak terjah...

luahfikiran said...

SALAM,
BERAPA HARGANYA? NAK LETAK GAMBAR KAHWIN 40 TAHUN YG LALU !

Mak Su said...

wahida, silakan :)

DLF, 12.00 jer, sekali dengan wang mengepos