Thursday, January 20, 2011

Panjatkan syukur pada Ilahi

Memang bersyukur sangat ke hadrat Ilahi kerana aku dan hubby banyak berbincang tentang nak dapatkan satu lagi kenderaan untuk kami, kerana selepas habis tempoh pantang sepurnama, east memang tak akan meet west.

Ini kerana aku akan ke timur dan dia akan ke barat dan kita tidak lagi boleh berpergian dan balik bersama. Makanya kami memerlukan tambahan kenderaan untuk masing-masing bergerak sendiri-sendiri.

Tiba-tiba, ada seorang hamba Allah menawarkan bantuan, di tika kami amat memerlukan. Syukur alhamdulillah.

Oh ya, pisang! hantar pisaaaanngggg

Referral to entri tentang hantar pisang

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

zulkbo said...

salam..
mana tahu saya tengah
makan pisang nih..
yum yum..he he

Oasis said...

Ingt kn dah tak sehaluan td... Sorry mak su salah fhm kejap td. Hehe. Anyway tahniah dpt transport baru. Petang ni nak g cari goreng pisang la..dh lama kepingin pisang goreng yg panas2. Uuww...

zino said...

syukur alhamdulilah...

Kakzakie said...

Salam maksu,

Alhamdulillah kerja baru walau tak sama jalan dgn hubby itulah hikmahnya. boleh berdikari, pergi-balik kerja pandu sendiri dan dapatlah kereta baru. Tahniah!! suka kakak dengar berita macam ini. Kemajuan dalam meniti hidup...

shasha said...

EXORA?

SUZIE APAI said...

mak su dgn keta baru kah? awww...

sy juz guna viva tuk 2nd car..ulng alik anto anok g sekolah...hiksss

Bunga Rampai said...

Salam Mak Su, alhamdulillah. Kreta apa Mak Su? Nanti tunjuk kat sini ya :)