Friday, January 14, 2011

Pagi-pagi terlihat asap

Bermula dengan terimakasih buat MaryaYusuf atas kesudian follow blog ini:D

Perkongsian cerita tentang asap ni sebenarnya macam dah basi dah, agak terlewat, iaitu minggu lepas hari Khamis, di Jalan Loke Yew, kami terlihat asap.Mula-mula kitorang ingat salah satu unit di apartment tepi jalan tu terbakar, lepas tu bila dah dekat sikit dengan tempat kejadian, ternampak man in the mirror wearing mask. Oh... tengah sembur nyamuk. Tapi?! Sembur pagi-pagi? Biasanya nampak mereka ni buat kerja di belah-belah kain petang.


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

Mr feckry said...

pagi nyamuk lagi ganas kot

Kakzakie said...

fogging nyamuk pagilah tu....nyamuk petang tak mati lagi

Matjoe said...

hahaha, bikin cemas jer. sembuq nyamuk rupanya

Tie said...

First time tahu ada orang fogging nyamuk waktu pagi. Tapi bagus gak, nyamuk pagi ni bisa betul.

kakngah said...

kt area rmh sy ni selalu gak fogging. sbb keliling belukar + kebun getah. mmg rqst. kalau nk harap depa mai sndr... tgu ada kes la..

sayangsayangibu said...

nyamuk baru bangun tidur kan?

miloais said...

buat fogging pagi bleh
petang pun bleh

- GC - said...

tu lah, selalunya org buat petang.

eiela said...

nasib baik nampak tak terus call bomba,kalau call haru juga.

Latest Entri :
Yeaayy Cuti : Keputeraan DYMM Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan