Monday, January 10, 2011

Pada suatu tahap

wang ringgit tidak lagi menjadi satu kepentingan di mata [hati] ini. oleh itu antara dua: wang dan kebahagiaan, aku memilih untuk merasakan kebahagiaan

kerana wang yang berterabur tidak menjamin kebahagiaan dan amount yang minimal itu hanyalah berupaya untuk menjadikan seseorang sebagai punching bag instead of a respected human being and to be accepted the way you are

:(

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

cikceriacorner said...

saya setuju maksu..kebahagiaan adalah penting..ati ceria..idup rukun damai...:)

shasha said...

hmm...setuju tapi dunia sekarang semua perlukan duit mak su..nak guna toilet pun pakai duit

Kakzakie said...

Duit perlu utk kebahagiaan tapi tak perlulah hingga berterabur sana-sini....

Cik Pah said...

mmg kebahagian tuh penting..tapi bagi saya duit tuh lagi penting maksu.. tanpa duit susah nak bahagia

nabilah_2908 said...

duit n kebahagiaan kena jalan seiring.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

gismo82 said...

Kebahagian mmg penting..tp sejak harga brg2 naik ni..duit pun penting juga..he..he..he..

tasekM said...

su, kita nk email awak tak tau add la. kalau senang email kita bulih tak..? nk5654@yahoo.com.

thanx su..



.

Oasis said...

betul tu mak su. tapi saya pun kadang2 hairan sebab ramai yang bergaduh dan bercerai berai sebabkan duit je... cam, ne tu?

Melur Jelita said...

Wang bukan segala - galanya...

aliaaroslan said...

yang penting hati tenang. rejeki boleh dicari di mana2