Saturday, January 1, 2011

Kerja renovation: sinki

Tuan rumah dah letak barang-barang dia, so far dia happy dengan hasil kerjatangan paksu chot. YES! Thank you Allah.

Seterusnya, bolehlah siapkan sinki pula.

Sambil tunggu simen kering, boleh buat kemasan untuk lantai yang tuan rumah suruh buatkan, untuk dia letak mesin basuh dan peti aisnya dengan tiles warna biru pekat.

Sementelah bercuti kerana meraikan kejayaan pasukan Harimau Malaya yang menjulang Piala AFF Suzuki, dan cuti tahun baru 2011 - aku terpaksa menjadi office gegerl berulang ke kedai membeli simen, tiles bentuk curve yang tak cukup dan lain-lain. Kenalah aku paw duit dari paksu chot nampaknya ni .... ;P

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

shasha said...

takpe mak su..yg penting keje cepat siap bila kita bekerjasama..kan kan?

kakngah said...

ofc gegurl cum photographer
:P

Zareda Norman said...

mudah mudahan murah rezeki pak su, dapat job lagi...

Zareda Norman said...

mudah mudahan murah rezeki pak su, dapat job lagi...

fotolumayan said...

paww jer makk.. ahaha

ze said...

samat pg minggu maksu...

yok join sy bekfas nasi lemak ikan bilis dan jemput2 pisang, anak2 balik ke kampus masing2 kejap lg, tinggallah sy sorang2 nanti....

alhamdulillah kan dgn bakat yg hubi maksu ada leh menambah pendapatan...

Tie said...

Kalaulah maksu tinggal dekat dengan rumah Tie atap biru tu, tentu boleh tolong renovate sink Tie tu... huhu..